Hévíz SK – Flexibil-Top Zalakomár 3:0 (2:0)

2023.03.27.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2023/2024

Hévíz SK – Flexibil-Top Zalakomár 3:0 (2:0)

Gólszerző(k): Tóth I., Sebestyén, Fehér

Hévíz: Dénes (Lucz) - Hetesi, Kustán, Meidl, Fehér, Nyári (Ötvös), Tóth I., Buza (Erdei), Nagy D., Karakai (Baki), Sebestyén (Lázár)

Zalakomár: Tóth-Pajor - Fenyvesi, Takács Cs. (Tinó), Szőke, Takács D. (Molnár), Madarász Z., Madarász F., Nagy M., Mutter. Mészáros, Madarász Sz.

A mérkőzés első 20 perce eseményekben gazdagra sikeredett. A 6. percben Tóth I. jobb oldalról belőtt szabadrúgása kötött ki a jobb felső sarokban. A vendégeket nem fogta meg a bekapott gól, mivel két perccel később Takács ziccerbe került, de Dénes jó ütemben kifutva hárított. A 10. minutumban Karakai lőtt felső kapufát. Az ellentámadásból a hévízi védők könnyelműen büntetőt hoztak össze, azonban kapusuk védte Nagy M. 11-esét. A 20. percben a komári védők bizonytalanságát kihasználva Sebestyén labdát szerzett, kapura tört, első lövését Tóth-Pajor védte, de az ismétlést már nem tudta hárítani. A fürdővárosiak többet támadtak, de a vendégek részéről Nagy M. lőtt felső kapufát. Fordulás után Fehér szöglet utáni gólja eldöntötte a meccset a Hévíz javára. Az iram nem hagyott alább, a hévízi fiatalok azonban nem tudtak több gólt szerezni, a vendégek támadásai pedig kevés veszélyt jelentettek. Sportszerű mérkőzésen megérdemelt győzelmet aratott a Hévíz.

Jók: egész csapat, ill. Szőke, Mutter, Mészáros

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.