Hévíz SK – Lurkó UFC serdülő mérkőzések

2021.05.25.
  • Labdarúgás
  • U-14
  • 2021/2022

Serdülő együtteseink szombaton hazai pályán fogadták a Lurkó UFC korosztályos csapatait.


U14: Hévíz SK – Lurkó UFC 2-1 (0-0)

Gólszerző(k): Bene, Csalló

Csapatunk a Boda (Sélley) - Nyári O., Takács, Csalló, Szabó B. (Králik), Nyári Gy. (Kovács), Kolompár, Farkas Zs., Farkas M. (Mándly), Balázsi, Bene összeállításban lépett pályára.

Zsiga Szabolcs: Az utolsó előtti fordulóban a szombathelyi Lurkó UFC csapatát fogadtuk. Az esélyek nem mellettünk szóltak a mérkőzés előtt, de a csapat ismét bizonyított. Kezdő sípszótól határozott, bátor játékot produkáltunk, ha ziccereinket sikerül értékesíteni már az első félidőben vezethettünk volna. A második félidőben is kiegyenlített, jó csatát vívott egymással a két csapat. A helyzetek száma alapján megérdemelten szereztük meg a három pontot. Gratulálok mindenkinek! Hajrá Hévíz SK!

U15: Hévíz SK – Lurkó UFC 3-2 (1-1)

Gólszerző(k): Ujfaludi, Palotás, Tóth

Csapatunk a Palotás – Ötvös (Beke), Ujfaludi, Rózsa (Szigeti), Tóth, Péter, Lázár (Rajnai), Czifra, Hetesi, Takács, Darmai összeállításban lépett pályára.

Kiss István: Utolsó hazai mérkőzésünket szerettük volna győzelemmel zárni. Meg is tettünk érte mindent, szebbnél szebb támadásokat vezettünk, számtalan gólhelyzettel. Sajnos ezek nagyon nagy része kimaradt, így saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Kétszámjegyű győzelmet arathattunk volna, amennyiben a gólhelyzeteinknél jól döntünk. Győzelemhez és a kialakított sok gólhelyzethez mindenképpen jár a gratuláció a gyerekeknek.

Legfrissebb híreink

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.

Balatonalmádi SE - Hévíz SK...

Szombaton fiataljaink Balatonalmádiba utaztak.

Hévíz SK U19 – Nebuló-KSE...

Vasárnap U19-es csapatunk hazai pályán játszott a...