Hévíz - Üstökös U12-U13-as bajnoki mérkőzések

2019.05.14.
  • Labdarúgás
  • U-13
  • 2019/2020

Szombaton hazai pályán lépett pályára U12-es és U13-as együttesünk az Üstökös FC korosztályos csapatai ellen.

U12: Hévíz - Üstökös 1:1 (0:0)

Gólszerző(k): Farkas

A mérkőzésen pályára lépett: Bieder, Boda, Csalló, Dergecz, Farkas, Fülöp, Gyertyánági, Králik, Nyári, Reinprecht, Szabó, Takács M., Takács R., Vincze.

Rajkai András: - Az őszi fordulóban elért 2:0-ás győzelmünk után nagy lelkesedéssel vártuk az Üstökös elleni bajnoki mérkőzésünket. Az első félidőben mutatott játékunk alapján kezdtem azt hinni megismétlődik a Mosonmagyaróvárral játszott mérkőzésünk. A játék első felében egyértelműen mi irányítottunk. Egymás után, sorban hagytuk ki a helyzeteinket a saját térfelére beszorított ellenfél ellen. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a sok kihagyott helyzet megbosszúlta magát és kontrából az ellenfél szerezte meg a vezetést a második felidő elején. A kapott gólnak köszönhetően a vendég csapat játékosai fellelkesedtek és csak nagy küzdelmek árán sikerült itthon tartanunk egyetlen pontot, pedig az első félidő alapján megérdemeltük volna a győzelmet.

U13: Hévíz - Üstökös 9:0 (6:0)

Gólszerző(k): Vasáros (4), Vörös (2), Andor, Hetesi, Rózsa

A mérkőzésen pályára lépett: Andor, Bontó, Czifra, Darmai Dániel, Darmai Dominik, Hetesi, Laczi, Lázár B., Lázár L., Molnár, Nagy, Rajnai, Rózsa, Szakály, Takács B., Taródi, Vasáros, Vörös.

Jankovics Péter: - A bajnokság hátralévő mérkőzéseire, amit kitűztünk célt annak az első állomását sikeresen teljesítettük. A mai találkozón magabiztosan jó játékkal ilyen arányban is megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Gratulálok a srácoknak!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.