Maratoni első helyezés, „kiütéses győzelem” a 2018-as Keszthelyi Kilométereken!

2018.05.22.
  • Ökölvívás
  • 2018/2019

Ökölvívó szakosztályunk idei célja az első három hely valamelyikének a megszerezése volt a tavalyi 4. helyet követően, amikor is a nagy csapat, csak pár perccel maradt le a dobogóról. Csapattagjaink - Cseberko Ramina, Fonnyadt Tímea, Gyanis Alexandra Petra és Jandó Nikoletta, egy hosszas és kitartással teli, nehéz felkészülési időszakot követően vágtak neki a maratoni táv csapatban történő közös teljesítésének. Sportolónőink az első 30 kilométer teljesítéséig végig a második helyen futottak, majd az utolsó kilométereken a kétperces lemaradásukat egy 6 perces előnybe fordították át, hogy egy fárasztó, 3 óra 39 perc 17 másodpercen át tartó küzdelmet követően, elfoglalhassák méltó és megérdemelt helyüket a dobogó csúcsán, annak első helyén, mindenki felett.

A maratoni verseny alatt, Cseberko Ramina kiemelkedő teljesítményt nyújtott, tanúbizonyságot mutatván ezzel a sport és csapattársai iránti elkötelezettségének!

A nagy hagyományokkal rendelkező 2018-as Keszthelyi Kilométerek futóverseny sorozat két napon át tartott, ahol mind a gyermek, mind pedig a felnőtt korosztályok bizonyíthatták rátermettségüket és futásbeli felkészültségi szintjüket a mezőny többi tagjával szemben. A sportesemény több mint 2000 fő részvételével zajlott, 1208 kategórianevezéssel, és 132 maratoni távokon induló váltó csapattal.

Köszönjük lányok! Köszönjük nektek, mint feleségeinknek, hogy egy ilyen csodálatos sportélménnyel gazdagítottatok bennünket és magát a Hévízi Sportkört, annak Ökölvívó Szakosztályát! Büszkék vagyunk rátok, hogy a kemény sportolásra is szakítatok időt a házastársi és az anyai kötelezettségeitek mellett!

A következő versenyitekhez sok szerencsét és jó felkészülést kívánunk nektek!

HSK Ökölvívó Szakosztály Vezetősége

Legfrissebb híreink

Hévízi dobogó az...

212 versenyző, 67 egyesületből mérettette meg magát...

Újabb ökölvívói...

Az augusztus elsején megrendezett nemzetközi...

Ökölvívó nyíltnap...

A Hévízi Sportkör Ökölvívó...