NB II NŐI KÉZILABDA BAJNOKSÁG 2021.02.20.

2021.02.24.
  • Kézilabda
  • 2021/2022

Hévíz, Zárt kapus, vezette: Szászfai, Tasnádi.

Hévíz: Bán-Farkas– Novikova 2, Burghardt V. 8, Holczbauer 6, Lázár 1, Burghardt L. 4., Balogh B. 3. Csere: Molnár, Deme (kapusok), Penzer 2, Morácz, Pesti, Fekete. Edző: Kissné Gliba Adrienn

A hazaiak kezdtek jobban, de a bakonyiak 3-3 után egy -5-0-ás sorozattal átvették a vezetést és már ki sem adták kezükből. Remekül dobott a két ismert átlövőjük és többnyire 2-3 góllal vezettek. A hévíziek hősiesen és dicséretesen küzdöttek 11-12-nél és a második játékrészben egy 4-0ás menetelésük után 19-20-nál támadhattak az egyenlítésért. Kapusaik ezúttal is magas színvonalon teljesítettek, különösen Bán- Farkas 34 %-os teljesítménye emelendő ki.

Viszont a mezőny legjobbjai a túloldalon voltak Bokor és Németh személyében.

Dicséretes, hogy a II. játékrészt nyerte a Hévíz.

A látottak alapján reális eredmény született a sportszerű és jó játékvezetés mellett lebonyolított találkozón. A tabellán a Veszprém a 4., míg a Hévíz az 5. helyen áll.

Kissné Gliba Adrienn: - „Nagyon küzdelmes mérkőzés meccset láthattunk, jobb fizikai állapot volt a túloldalon és több lábon álltak. Dicséret a lányoknak, többször visszazárkóztunk, de az előbbi okok miatt nem sikerülhetett az áttörés és a fordítás.”

 

A Hévíz a következő fordulóban a Nagykanizsán vendégeskedik.

Legfrissebb híreink

Hévízi bravúr idegenben!

Marcali - HÉVIZ 27-30 (10-15) - NB II. NŐI KÉZILABDA...

Hévíz SK – Rákosmenti KSK...

Kézilabda, NB II-es női, Dél-nyugat csoport.

HÉVÍZ SK – SIÓFOK U 22...

Burghardt Viktória 45 perc alatt 15 gólt lőtt!