4:3 - Ökölvívóink „éremszüretet” tartottak!

2019.09.23.
  • Ökölvívás
  • Hévízi Sportkör Ökölvívó Szakosztály
  • 2019/2020

Sportolóink mindkét versenyen derekasan helytálltak és a Sármelléki Légimentő Bázist is támogatták!

Cserszegtomajon félmaratoni távon a 19-35 éves korosztályban Gyanis Alexandra aranyéremmel zárt. A negyvenes éveiket taposók között pedig, Molnár Tünde is aranyérmet szerzett.

A Hévízi Sportkör Ökölvívó Szakosztálya az egyéni futók mellett, külön női és férfi csapattal is képviseltette magát. A női csapat aranyéremmel tért haza. Tagjai között Horváth Dorka, Gyanis Alexandra és Födelmesi Linda szerepeltek.

A féri csapatot Horváth Balázs, Takács László és Torsa Dániel alkották, ők az ezüstéremig jutottak. Külön köszönettel tartozunk a Spin Racing Hévíz csapatának, hogy beugrósukkal hozzájárultak egy újabb sikeres dobogón történő közös szerepléshez.

A nemzetközi ökölvívó versenyen több bátor sportolónkkal is indultunk. A versenyt Jancsi Barbara és Födelmesi Linda is a második helyen zárták, szépen helytálltak, így egy fontos mérkőzésen tették túl magukat a közelgő országos bajnokságok előtt.

Futóink a „Fuss, hogy Mások is Túlélhessék 2019 – Fuss a Sármelléki Légimentő Bázisért” jótékonysági futáson is jelen voltak az AlfaPark-ban! Tanúbizonyságot tettek róla, hogy a sportolói kitartás nem csak a páston, vagy a pályán, hanem a hétköznapi életben is szerephez juthat. Jelenlétükkel és az Ökölvívó Szakosztály támogatásával, hozzájárultak a Sármelléki Légimentő Bázis további fennmaradásához. Köszönettel tartozunk nekik érte!

14 év alatti gyermek kategóriákban, Kun Krisztián 700, Kun Gábor pedig 1400 méteren futottak.

Felnőtt bokszolóink közül Fegyverneky Levente 3 km-es örömfutáson vett részt. Keszey Áron viszont már a 7,5 km-es enyhe terepet is tartalmazó versenyen indult. Áron abszolút kategóriában a 6., korosztályában (30-49 év) viszont az első helyen végzett, fényesen csillogó aranyéremmel gazdagította a Hévízi Sportkör éremtáblázatát.

 

Sportolóink eredményeihez tiszta szívből gratulálunk!

Legfrissebb híreink

Hévízi dobogó az...

212 versenyző, 67 egyesületből mérettette meg magát...

Újabb ökölvívói...

Az augusztus elsején megrendezett nemzetközi...

Ökölvívó nyíltnap...

A Hévízi Sportkör Ökölvívó...