Fényesen csillogó érmeket hoztunk el a 2019-es Utánpótlás Magyar Kupáról!

2019.04.23.
  • Ökölvívás
  • Hévízi Sportkör Ökölvívó Szakosztály
  • 2019/2020

A Hévízi Sportkör Ökölvívó Szakosztályának részéről, Födelmesi Linda, Jancsi Barbara és Orsós Patrícia képviselték városunkat.

Hatalmas pofonok, két külön ring, megtelt csarnok fogadta a nagyérdeműt ezen a csodás négy napon, hogy mindneki nyomon követhesse a hazai ökölvívás nagy reménységeit a húsvéti hétvége folyamán.

Két lányunk az elődöntőig jutott. Ott Linda az első menetben padlóra küldte ellenfelét, majd a másodikban és a harmadikban is szépen, kitartóan bokszolt. Érdeme egy harmadik hely lett.

Barbara a magyar bajnok, utánpótlás kupa győztes sportársa ellen szépen kezdett, nagy pofonk dördültek, de végül alulmaradt, így ő is a harmadik hellyel vígasztalódhatott.

Patrícia nagyon szép, okos és taktikus bunyót mutatott be, a döntőig jutott. Ott egy nála bő egy fejjel magasabb, nehezebb súlycsoportból lefogyasztott hölgyet kapott osztályrészéül. Mindhárom menetben óriási pofonokat osztottak ki a lányok egymásnak, zúgott a tömeg. Majd a harmadik menetet követően, pontozással alul maradtunk. Így Patrícia az Utánpótlás Magyar Kupa nehézsúlyú versenyzőjeként, ezüstéremmel zárta a tornát!

A meccsekből és a szezett tapasztalatokból mindannyian sokat tanultunk!

Felkészülésünket tovább folytatjuk, s menetelünk előre.

Célunk az őszi szezonban a magyar országos bajnoki címek valamelyikének megszerzése!

 

Sportolóink kimagasló eredményeihez tiszta szívből gratulálunk!

Legfrissebb híreink

Hévízi dobogó az...

212 versenyző, 67 egyesületből mérettette meg magát...

Újabb ökölvívói...

Az augusztus elsején megrendezett nemzetközi...

Ökölvívó nyíltnap...

A Hévízi Sportkör Ökölvívó...