Négyből négy!

2019.09.04.
  • Ökölvívás
  • Hévízi Sportkör Ökölvívó Szakosztály
  • 2019/2020

Immáron hagyományőrző módon, szakosztályunk versenyzői ismét megmérettették magukat a nyári felkészülési időszakuk végén. Sportolóink felvették a kesztyűt a Nyugat-Dunántúl legjobbjaival, hogy bizonyítsák rátermettségüket és felkészültségüket az őszi országos versenyszezonra.

Csapatunk versenyző tagjai közül, Hévíz város színeiben, Födelmesi Linda, Orsós Patrícia, Bangó Bendegúz és Horváth Erik képviselt bennünket.

Linda kitűnően küzdött! Ellenfelére már a második menetben rászámoltak a reá zúduló ütések végett.

Patrícia is odatette magát. Hatalmas ütésekkel záporozta meg partnerét! Két kemény menetet követően, a harmadikra már "nem is volt szükség", mert az ellenfele a versenyt nem tudta folytatni.

Bendegúz is nagyot alakított! Technikás küzdelmet mutatott be, kihívójára még "vigyázott is", fölénye egyértelműnek bizonyult.

Erik egy komoly és egyben rutinos, profi karrierrel is rendelkező bokszolót kapott. 91 kilogrammos súlycsoporthoz méltó, eget rengető pofonok dördültek a menetek alatt! Szoros bunyóban, szép kombinációkat bemutatva, Erik is tanúbizonyságot adott tehetségéről.

A soproni verseny tökéletes zárásának bizonyult a nyári felkészítési időszaknak, ahonnan mind a négy versenyzőnk győztesként távozott a nagy megmérettetésről!

 

Eredményükhöz gratulálunk!

Folytatás következik az Országos Bajnokságokon!

Legfrissebb híreink

Hévízi dobogó az...

212 versenyző, 67 egyesületből mérettette meg magát...

Újabb ökölvívói...

Az augusztus elsején megrendezett nemzetközi...

Ökölvívó nyíltnap...

A Hévízi Sportkör Ökölvívó...