A Hévízi Sportkör sportolója lett a 2019-es év legjobb Zala megyei kézilabdázója!

2020.02.03.
  • Kézilabda
  • Felnőtt - Hévíz NB II. Női Kézilabda Csapat 2017.
  • 2020/2021

Hagyományos évzáró és évnyitó Közgyűlését tartotta a Zala megyei Kézilabda Szövetség Zalaszentgróton, amelyen több, mint félszázan vettek részt.

Varga Sándor elnök részletesen beszámolt a 2019-es eseményekről és jelezte, hogy az idei év júniusában ünnepélyes közgyűlésre kerül sor Keszthelyen Zala megyei Kézilabda Sport 7 évtizede címmel.

Az elnök szólt arról, hogy 50.000.-Ft-tal támogatták a Magyar Kézilabda Sport Támogatói Alapítványát, majd sor került a díjak átadására.

Zala megye KÉZILABDA Sportjáért elismerésben részesült az egykori játékos és edző keszthelyi Czelvikker Józsefné Kazy Mária és a zalaegerszegi volt ZMKSZ vezető, játékvezető és versenybíró Vida Zsolt.

Zala megye legjobb felnőtt kézilabdázója kitüntetést kapta a Hévíz csapatkapitánya Molnár Anna és a nagykanizsai Vadász Márton. A Zala megyei női kézilabda bajnokság legjobb játékosa elismerést ezúttal is a zalaszentgróti Lászlóné Horváth Krisztina vehette át.

Zala megye legjobb serdülő játékosává a serdülő válogatott zalaegerszegi Csata Pannát választották.

Külön köszöntötték jeles születésnapja alkalmából Csatáné Balogh Beatrix olimpiai ezüstérmes, 170-szeres magyar válogatottat a Zalaegerszeg NB II-es női csapatának játékos edzőjét és Elena Golovkot az egykoron NB I-es Zalaegerszegi Caola és a Hévíz volt játékosát.

A díjakat Manninger Jenő országgyűlési képviselő, Pitz András a Magyar Kézilabda Szövetség operatív igazgató-helyettese és Ruzsics Ferenc a Zala megyei Közgyűlés alelnöke adta át az ünnepségen, amelyen több települési polgármesteren kívül a Zala megyében élő egykori válogatott játékosok közül Gódorné Nagy Mariann és Utasi Ágota is részt vett.

 

Hévíz, 2020, február 2.

Dr. Iglódi Endre tollából

 

Legfrissebb híreink

Hévízi bravúr idegenben!

Marcali - HÉVIZ 27-30 (10-15) - NB II. NŐI KÉZILABDA...

Hévíz SK – Rákosmenti KSK...

Kézilabda, NB II-es női, Dél-nyugat csoport.

HÉVÍZ SK – SIÓFOK U 22...

Burghardt Viktória 45 perc alatt 15 gólt lőtt!