A hévízi kézilabdás lányok is elkezdték a közös munkát!

2020.05.27.
  • Kézilabda
  • Felnőtt - Hévíz NB II. Női Kézilabda Csapat 2017.
  • 2020/2021

A zöld-fehéreknél elmúlt héten már sor került egy csapat összetartásra, majd a héten az első edzésre is, amelyről először a csapatkapitány Molnár Annát kérdeztük.

- Nagyon hosszú volt ez a kényszerszünet és nehéznek tűntek a napok labda nélkül. Kedden valamennyien ott voltunka hévízi sportcsarnokban, ahol Lancz Katalin vezette a bemelegítést, majd különböző gyakorlatok követték egymást. Labdára és edzésre éhes volt mindenki és a tervezettnél többet is megvalósítottunk, természetesen betartva az előirt kontakt-szabályokat.

- Nagyon jó kedvű és hangulatú edzés zajlott, amit folytatunk a következő hetekben is minimum heti egy alkalommal a hévízi sportcsarnokban.

Horváth Ivett: - Elsősorban nagyon örültünk egymásnak, hiszen remek a csapatszellem nálunk. Másodsorban a megszokott edzés időre még rá is húztunk egy negyedórát. De úgy láttam, hogy hozzám hasonlóan mások is bírták volna és szívesen maradtak volna még tovább. Nagyon hiányzott a labda és a kapura lövés, ezeket semmiféle erőnléti munka nem pótolhatja.

2020. május 27.

Dr. Iglódi Endre tollából

Legfrissebb híreink

Hévízi bravúr idegenben!

Marcali - HÉVIZ 27-30 (10-15) - NB II. NŐI KÉZILABDA...

Hévíz SK – Rákosmenti KSK...

Kézilabda, NB II-es női, Dél-nyugat csoport.

HÉVÍZ SK – SIÓFOK U 22...

Burghardt Viktória 45 perc alatt 15 gólt lőtt!