Évadzáró a Hévíz női NB II-es csapatánál!

2021.06.11.
  • Kézilabda
  • Felnőtt - Hévíz NB II. Női Kézilabda Csapat 2017.
  • 2021/2022

A hagyományos évértékelőn a támogatóikkal együtt a teljes csapat részt vett, s jelen volt az együttes szakvezetője Kissné Gliba Adrienn is, aki a közelmúltban gyermekének adott életet.

A szezon végén a játékosok titkos szavazással választották meg a bajnokság legjobbját Burghardt Victoriát, akit a szakosztályvezetés külön is megajándékozott.

Varga Sándor a Zala Megyei Kézilabda Szövetség elnöke is értékelte az egyöttes szezonbéli munkáját:

”Immár 10. esztendeje a Hévíz csapata hozza a legjobb helyezést a Zala megyei női csapatok közül, ami mindenképpen elismerésre méltó. Ugyanakkor mivel ennek a térségnek (Keszthely, Hévíz, Zalaszentgrót) labdás csapatsportokban az egyetlen nemzeti bajnokságban szereplő együttese fokozott figyelmet és támogatást érdemelne különösen a környezetünkben megtapasztalt nehéz időszakban. Külön öröm számomra, hogy ebben az idényben zalai lett az abszolút és az akció gólkirálynő is az NB II-ben. A megyei évértékelő és évzáró közgyűlésen külön is jutalmazni fogjuk őket, miként az év legjobbjait és a zalai kézilabdázásért kitüntető címeket is átadjuk majd. Ahol is a díjátadó fél, a magyar női válogatott egyik játékosa lesz az adott rangos ünnepségen."

Lányainknak jó pihenést, szép nyarat és sok sikert kívánunk, mind az elkövetkező szezonban, mind pedig a magánéletükben egyaránt!

HAJRÁ HÉVÍZ!!!

Legfrissebb híreink

Hévízi bravúr idegenben!

Marcali - HÉVIZ 27-30 (10-15) - NB II. NŐI KÉZILABDA...

Hévíz SK – Rákosmenti KSK...

Kézilabda, NB II-es női, Dél-nyugat csoport.

HÉVÍZ SK – SIÓFOK U 22...

Burghardt Viktória 45 perc alatt 15 gólt lőtt!