Hévíz –Pécsi EAC 30-37 (15-16)

2020.10.26.
  • Kézilabda
  • Felnőtt - Hévíz NB II. Női Kézilabda Csapat 2017.
  • 2020/2021

Hévíz –Pécsi EAC 30-37 (15-16)

Vezette: Gácsig, Szecsödi.

Hévíz, Városi Sportcsarnok, zárt kapu.

Hévíz: Bán-Farkas – Novikova (1), Burghardt V. (4), Holczbauer (6), Balogh B. (1), Burghardt L.(10), Horváth I. (3). Csere: Molnár (kapus), Penzer (5), Lázár R. Edző: Kissné Gliba Adrienn.

 

A bajnokesélyes vendégek ellen a Hévíz az idény egyik legjobb játékát nyújtva az első félidő nagyobb részében vezetett. Taktikusan és szervezetten játszottak és jól sikerültek a visszarendeződések a kapuban pedig jelentős volt a két csapat közti különbség a zöld-fehérek javára.

A 44. percben még egyenlítésért támadhattak Molnárék, de a végére főleg szélsőiknek köszönhetően sorra lőtték a gólokat a pécsiek, követő emberfogást alkalmaztak és teljesen megérdemelten győztek elsősorban lényegesen hosszabb kispadjuknak és erőnlétüknek köszönhetően.

A találkozó zárt kapus volt, így a törzsszurkolók ezúttal is (elismerésre méltóan) a csarnokon kívülről buzdították kedvenceiket.

Kissné Gliba Adrien: - A találkozó háromnegyed részében egyenlő ellenfelek voltunk a végére kiütközött az edzettségi és erőnléti különbség, így a gólkülönbség eltúlzott lett a játék képéhez viszonyítva.

Jók: Bán-Farkas, Burghardt L.

A Hévíz a csoport 6. helyén áll.

Legközelebb október 24-én szombaton 11 órakor Balatonbogláron lép pályára zárt kapus találkozón.

 

Dr. Iglódi Endre tollából

Legfrissebb híreink

Hévízi bravúr idegenben!

Marcali - HÉVIZ 27-30 (10-15) - NB II. NŐI KÉZILABDA...

Hévíz SK – Rákosmenti KSK...

Kézilabda, NB II-es női, Dél-nyugat csoport.

HÉVÍZ SK – SIÓFOK U 22...

Burghardt Viktória 45 perc alatt 15 gólt lőtt!