Hévízi bravúr idegenben!

2021.12.27.
  • Kézilabda
  • 2021/2022

Marcali, 100 néző, vezette: Snóbli B., Snóbli Gy.

Hévíz: Molnár - Pem (3), Balogh B. (2), Burghardt V. (3), Holczbauer (7), Burghardt L. (8), Fekete (4). Csere: Morácz (1), Horváth L. (2), Gergály, Dóka, Holczer. Edző: Kissné Gliba Adrienn.

Kiállítások: 4 ill. 7. Hétméteresek: 5/4 ill. 4/4.

Azonnal magához ragadta a kezdeményezést a Hévíz és 2-2 után nyolc perc alatt egy 6-0-ás sorozattal – miközben a fiatal Fekete 2 perc alatt 3 gólt szerzett - jelentős előnyre tett szert, amit lényegében végig megőrzött, úgyhogy az első játékrészben a csapatkapitány Molnár 50 %-on védett. Fordulás után ugyan többször is emberhátrányba kerültek a vendégek, de a félidő közepén és az 50. percben is 6 gól volt az előnyük, úgy hogy a Marcali legjobb embere a fiatal kapusuk volt. A befejezés előtt egy 5-1-es sorozattal tette szorosabbá az eredményt a hazai csapat. A somogyi együttesben két olyan ikonikus nagyság is pályára lépett, mint Sziva-Balogh Piroska és Krajczár Ibolya. A két régi nagy rivális sportszerű, következetes játékvezetés mellett lebonyolított mérkőzésén teljesen megérdemelten nyertek a zöld-fehérek idegenben és joggal ünnepelte őket közönsége.

Jók: Molnár, Burghardt L., Holczbauer, Fekete.

A Hévíz 9 bajnoki ponttal (azonos pontszámmal a 7. Gárdonnyal) a 8. helyen zárta az őszi szezont.

A másik zalai együttes a Nagykanizsa 4 ponttal 10. lett.

A góllövőlistán Burghardt Lukrécia a 2., Burghardt Viktória a 4., míg a kanizsai Szabó Eszter a 6. helyen áll.

Lancz Katalin szakosztályvezető: Minden elismerést megérdemel a csapat a körülmények ismeretében az őszi teljesítményéért! Külön köszönjük támogatóink és szurkolóink hozzáállását, mai biztatását, nekik boldog Új évet kívánunk! Győzelmünket a fél esztendeje elhunyt felejthetetlen csapat orvosunk Dr. György Endre emlékére ajánljuk!

Legfrissebb híreink

Hévízi bravúr idegenben!

Marcali - HÉVIZ 27-30 (10-15) - NB II. NŐI KÉZILABDA...

Hévíz SK – Rákosmenti KSK...

Kézilabda, NB II-es női, Dél-nyugat csoport.

HÉVÍZ SK – SIÓFOK U 22...

Burghardt Viktória 45 perc alatt 15 gólt lőtt!