Óriási győzelem Balatonbogláron!

2021.04.19.
  • Kézilabda
  • Felnőtt - Hévíz NB II. Női Kézilabda Csapat 2017.
  • 2021/2022

NB II NŐI KÉZILABDA BAJNOKSÁG HÉVÍZ 22. Nemzeti bajnoki esztendeje

2021. április 10. 16. forduló

HÉVIZ - Balatonboglár 40-22 (18-13).

Hévíz, Zárt kapus, vezette: Burzán, Kincses.

Hévíz: Molnár - Balogh B. (2), Burghardt V. (7), Holczbauer (5), Penzer (7), Burghardt L. (9), Novikova (8). Csere: Bán-Farkas (kapus), Deme (kapus), Lázár (2), Holczer. Mb. edző: Lancz Katalin.

Köztudott, hogy jelentős különbségek vannak a csoport csapatai között és az esélyes hazaiak azonnal kézbe ragadták az irányítást. Remek kapus indítások, gyors indulások, szerzett labdák révén elhúztak. A lelkes vendégcsapatot az I. játékrészben az egykori tapasztalt hévízi kapus Fonyódi Emese tartotta mérkőzésben két számjegyű védésével.

A hévízi zöld-fehérek, fordulás után 8-0-ás sorozattal azonnal eldöntötték a két pont sorsát. A sportszerű találkozón, korrekt játékvezetés mellett helyenként látványos megoldásra is vállalkoztak Molnárék a végére nagyon elfáradó bogláriakkal szemben.

Jó: Novikova R. (a mezőny legjobbja), Penzer, Burghardt L.

Lancz Katalin:- Elismerés a lányoknak, megtisztelték az ellenfelet és végig motiváltan játszottak. Helyén kezeljük a gólkülönbséget és sajnáljuk, hogy szurkolóink, támogatóink nem láthatták élőben a csapatot. Remélhetőleg a helyi televízió jóvoltából megnézik a hatvan percet.

A 6. helyen álló Hévíz legközelebb szerdán április 14-én a dobogó 3. helyén álló Nemesvámos ellen lép pályára hazai környezetben zárt kapus találkozón.

Az NB II-es abszolút góllövőlistát továbbra is a nagykanizsai Zvolenszky, míg az akció góllövő listát a hévízi Burghardt Viktória vezeti.

Dr. Iglódi Endre tollából

2021. ápr. 11.

Legfrissebb híreink

Hévízi bravúr idegenben!

Marcali - HÉVIZ 27-30 (10-15) - NB II. NŐI KÉZILABDA...

Hévíz SK – Rákosmenti KSK...

Kézilabda, NB II-es női, Dél-nyugat csoport.

HÉVÍZ SK – SIÓFOK U 22...

Burghardt Viktória 45 perc alatt 15 gólt lőtt!