Andráshida SC - Hévíz SK ifjúsági mérkőzések

2021.04.27.
  • Labdarúgás
  • U-19
  • 2021/2022

Múlt hét szerdán ifjúsági játékosaink Andráshidára látogattak.

U17: Andráshida SC - Hévíz SK 1:0 (0:0)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Szeglet – Nyári, Tóth (Kósa), Baki, Kis-Balázs, Kiss, Lucz, Kustán, Fehér (Györei), Ertl, Huszár összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: Nagyon jó és fizikálisan erős ellenfél ellen játszottunk. Hatvan percig nagy nyomást helyeztek ránk, de jól bírtuk erővel és az utolsó 20 perc már a miénk volt. Helyzetek voltak mind a két oldalon, de a győztes találatot az Andráshidának sikerült megszereznie egy nagyon sportszerű mérkőzésen.

U19: Andráshida SC - Hévíz SK 0:0 (0:0)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Pálmai – Balogh, Sebestyén Zs., Nagy P, Rózsás, Farkas, Soós, Nagy D. (Lajtai), Sabján (Makacsek-Molnár), Filó, Kovács összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: A nagy esőzés miatt nagyon rossz minőségű pályán játszottuk le a megyei rangadót. Ellenfelünk is komolyan vette a mérkőzést, szinte NB1-es létszámú kispaddal érkeztek. Ezen a pályán sajnos nem tudtuk a saját játékunkat játszani, ezért ívelgetni kellett. Az Andráshidának ez a stílus jobban feküdt, de nem nagyon találtak fogást rajtunk. Sportszerű, de gyenge színvonalú mérkőzésen igazságos eredmény született. Nagy előrelépés, hogy lapok és kapott gól nélkül lehoztuk a meccset. Hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.