Balatonfüredi USC - Hévíz SK U12-U13 bajnoki mérkőzések

2024.10.16.
  • Labdarúgás
  • U-12
  • 2024/2025

Szombaton fiataljaink Balatonfüredre utaztak.

U12: Balatonfüredi USC – Hévíz SK 1:4

Gólszerző(k): Németh (2), Kisvörös (2)

A mérkőzésen pályára lépett: Saleh, Tombor, Németh, Nagy-Jánki, Pali, Németh-Skoda, Tóth, Teplán, Kovács, Kemecsei, Czimondor, Kisvörös.

Rácz István: A mérkőzést nem jól kezdtük, de az első szünetben rendeztük a sorainkat és stabil lett a védekezésünk. Ezáltal jobban is tudtunk támadni. A labda kihozatalaink nem voltak olyan határozottak. A kapu előtt adandó helyzeteket elég jól kihasználtuk, igaz volt egy pár kapura lövésünk, amit kicsit elkapkodtunk. Összességében elégedett vagyok. Hajrá Hévíz.

U13: Balatonfüredi USC – Hévíz SK 0:8

Gólszerző(k): Dorfinger (3), Leopold (2), Bognár, Horváth, Capári

A mérkőzésen pályára lépett: Mayer, Dorfinger, Baraté, Bognár, Bánfi, Jáger, Leopold, Horváth, Tóth, Szekeres, Capári, Felker.

Lukács Zsolt: Szeretném megköszönni, hogy kiváló kollégámat, Rajkai Andrást helyettesíthettem ezen a mérkőzésen. Az első két játékrészben több szép támadást vezettünk, főleg a széleken sikerült többször ellenfelünk mögé kerülni. Befejezések kissé pontatlanul sikerültek, de egy büntető és egy sikeres letámadás után kettő nullával vonultunk a nagyszünetre. Harmadik negyedben igazi gólfesztivált rendezett a csapat. Utolsó játékrészben az addig jól működő csapatjátékot felváltotta az enyénieskedés. Ez nem tetszett annyira, igaz kettő gólt még is így sikerült szerezni. Viszont kapusunk bravúrja is kellett ekkor, hogy kapott gól nélkül fejezzük be a mérkőzés. Gratulálok a csapatnak, és további sok sikert kívánok.

Legfrissebb híreink

Zalakomár ESE-Zalakaros -...

Pénteken U16-os csapatunk Zalakomárba látogatott.

Balatonfüredi USC - Hévíz SK...

Szombaton fiataljaink Balatonfüredre utaztak.

Hévíz SK – Clean Medic...

A hajrában mindkét csapat próbálta a maga javára...