Csesztregi KSE – Hévíz SK 4:1 (1:1)

2023.09.04.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2023/2024

Csesztregi KSE – Hévíz SK 4:1 (1:1)

Gólszerző(k): Kiss Bá. (2), Németh D. (2), ill. Bontó

Csesztreg: Gergő – Póczak, Lovrencsics (Szabó B.), Biharvári, Horváth R., Őri, Nagy N. (Németh G.), Kiss Bá., Magai (Kiss Ba.), Tóth B. (Fülöp), Németh D. (Szabó K.)

Hévíz: Dénes (Lucz) – Filó (Huszár), Buza, Tóth I., Nyári, Szindekovics (Baki), Bontó, Kustán, Nagy D. (Sabján), Meidl, Karakai (Damina)

Egyik csapat sem lépett fel támadólag a mérkőzés elején, de a hazaiak birtokolták többet a labdát, meddő csesztregi mezőnyfölény alakult ki. A 18. percben a félpályán labdát veszített a Csesztreg, ezt a megingást Bontó könyörtelenül kihasználta. Ezt követően a vendégek taktikusan lassították a játékot. Egy ártatlan szituációt követően Dénes kapus megsérült, többször meg kellett állítani a játékot és ápolni kellett a kitűnő hálóőrt. A 34. percben góllá érett a hazai fölény: Kiss Bálint kapott remek indítást Nagy Norberttől és higgadtan helyezte a kapuba a labdát. Sajnos a 36. percben, többszöri ápolás után le kellett cserélni a hévízi kapust. Az első félidő végén egy kontrát követően Bontó hibázott nagy helyzetben. Szünetben rendezte sorait a Csesztreg és a második félidőben már csak a játékkal foglalkozó csapat jött ki az öltözőből. A 60. perctől egyre nagyobb fölénybe kerültek, és ez a 69. percben Németh találatával az eredményben is megmutatkozott. A 80. percben ismételten Németh volt eredményes egy szép egyéni megmozdulást követően. A vendégeknél Bontónak volt ismételten lehetősége, ezt Gergő hárította. Az ekkor már felszabadultan játszó hazaiak formás támadásokat vezettek. A 93. percben a Kiss testvérek gyönyörű akciója végén Kiss Bálint megszerezte második gólját, ezzel kialakult a 4–1-es végeredmény. Összességében nagy taktikai csatát hozott a találkozó, de a végére kidomborodott a hazai csapat rutinja.

Jók: Kiss Bá., Németh D., Biharvári, ill. mindenki

Legfrissebb híreink

Győrszentiván SE -...

Vasárnap U17-es csapatunk Győrbe utazott.

Hévíz SK U14 – Magnetic...

Vasárnap U14-es csapatunk az Andráshida TE korosztályos...

FC Ajka - Hévíz SK U15 2:1 (0:0)

Szombaton U15-ös csapatunk Ajkán lépett pályára.