Csorna - Hévíz ifjúsági mérkőzések

2019.03.19.
  • Labdarúgás
  • U-19
  • 2019/2020

Vasárnap Csornára utaztak bajnoki mérkőzésre ifjúsági együtteseink.

U17: Csorna - Hévíz 8:1 (3:1)

Gólszerző(k): Nagy M.

Csapatunk a Pálmai - Sebestyén, Ferenczi, Balogh, Németh B. - Kilinkó, Soós, Szindekovics, Szántó - Bogdán, Nagy M. összeállításban lépett pályára.

Kiss István: - Egyéb okok miatt csak 11 játékossal tudtunk elutazni a csoport harmadik helyezettjéhez. Sajnos 20 perc után - sérülés miatt - 10 főre fogyatkoztunk. Ez nagyban hozzájárult a súlyos vereségünkhöz. A már így is felforgatott csapatunk becsülettel küzdött, de sajnos a gólok zömét súlyos egyéni hibák illetve -kapott gólok hatására - fegyelmezetlenségek okozták. Ezt a jövőre nézve, meg is beszéltük a mérkőzés után.

U19: Csorna - Hévíz 5:3 (1:1)

Gólszerző(k): Kondor, Tóth B, Pődör

Csapatunk a Pánczél - Pődör, Vella, Kiglics, Kopasz - Andor F. (Andor D.), Nagy R., Tálos, Kondor (Domcsek) - Németh K. (Magyar), Tóth B. összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Fizikálisan nagyon erős, agresszív és gyors csapat volt az ellenfelünk. Számunkra balszerencsés szituációból szerzett vezetést ellenfelünk (addig helyzetük sem volt), ami után csak futottunk az eredmény után. A második félidőben nagyobb sebességre kapcsoltunk, de a helyzetek kimaradtak, míg ellenfelünk gyors kontrákból eredményes volt. Összességében gyorsabb és agresszívebb ellenfelünk a jobb helyzet kihasználásának köszönhetően, megérdemelten tartotta otthon a 3 pontot.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.