FC Ajka - Hévíz SK ifjúsági mérkőzések

2021.04.14.
  • Labdarúgás
  • U-17
  • 2021/2022

Szombaton ifjúsági játékosaink Ajkára utaztak.

U17: FC Ajka - Hévíz SK 2:1 (2:1)

Gólszerző(k): Tóth I.

Csapatunk a Szeglet – Nyári, Tóth I., Dominkó, Baki (Móricz), Kis-Balázs (Tóth Á.), Kiss (Lucz), Kustán, Fehér (Kósa), Ert, Huszár (Györei) összeállításban lépett pályára.

Karakai András: A tabella 3. helyén álló FC Ajka csapatához látogattunk. A hazaiak az első 20 percben bizonyították, hogy miért találhatók az élmezőnyben. Az egész mérkőzés egy kiegyenlített játékot hozott, mind a két csapatnak több lehetősége is volt. Sajnos mi nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel. Továbbra is azt mondom, hogy a helyzetkihasználásunk miatt nem tudunk több pontot szerezni.

 

U19: FC Ajka - Hévíz SK 3:1 (0:1)

Gólszerző(k): Thompson

Csapatunk a Pálmai –Thompson (Sebestyén M.), Balogh, Sebestyén Zs., Rózsás, Soós, Nagy D. (Farkas), Sabján (Lajtai), Filó, Kovács, Szabó (Makacsek-Molnár) összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: A bajnokságunk egyik legerősebb csapata ellen játszottunk. A mérkőzés az ajkai stadion centerpályáján került megrendezésre, ami mindenkinek nagy élmény volt és meglátszott játékosaink teljesítményén. Végig egyenrangú ellenfelei voltunk vendéglátóinknak, de sajnos a vége nem úgy sikerült, ahogy elterveztük. A 7 sárga lap amit kaptunk, és 1:1-nél a 87. percben ellenünk megítélt tizenegyest nem szeretném minősíteni. Minden játékosunk tudása legjavát nyújtotta, és az ellenfél edző szavai minősítette legjobban csapatunkat, mert szerinte ősszel nem ezzel a hévízi csapat játszottak bajnoki mérkőzést. Becsülettel végezzük tovább a munkákat, remélem ez a meccs jobban megerősít minket. Hajrá Hévíz!

A képeket Kovács Ivett készítette (facebook: KlviFoto Sport-Galéria).

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.