FC Ajka – Hévíz SK U12-U13 bajnoki mérkőzések

2023.09.20.
  • Labdarúgás
  • U-12
  • 2023/2024

Vasárnap fiataljaink Ajkára utaztak.

U12: FC Ajka – Hévíz SK 2:1

Gólszerző(k): Tombor

A mérkőzésen pályára lépett: Csősz-Tóth, Baraté, Bánfi, Józsvai, Tombor, Dorfinger, Kovács, Czibor, Felker, Jáger, Horváth, Leopold, Tóth, Szekeres.

Rajkai András: Egy hozzánk hasonló játékosállománnyal rendelkező csapattal találkoztunk. A mérkőzés első felében egyértelműen mi uraltuk a játékot. Sajnos ahogy lenni szokott a labdarúgás íratlan törvényei mindig beigazolódnak. Az egymás után kihagyott helyzetek megbosszulták maguk. Az egyik ilyen helyzet után a hazai csapat előbb kontra támadásból, majd egy les gyanús szituációból megszerezte az vezetést. A második kapott gól után már szétestünk, nem tudnunk felül kerekedni az ellenfél lelkesedésén. A játék alapján akár győzelmet is, de legalább egy döntetlent érdemeltünk volna.

U13: FC Ajka – Hévíz SK 6:0

Gólszerző(k): -

A mérkőzésen pályára lépett: Cziklin, Pózvai P, Töttő, Vörös, Katona, Bremzay, Belák, Pózvai G., Bognár, Nagy, Bakonyi-Gróf, Raák.

Rácz István: Gratulálok az ellenfélnek, jól játszott és minden hibánkból gólt szerzett a kapunk előtt. A mérkőzés elejét nagyon jól kezdtünk és domináltunk , de utána jött egy hiba, ami mindent megváltoztatott. Ezután nem játszottunk jól. A mérkőzés végén újra jól játszottunk veszélyesek voltunk az ellenfél kapujára, de gólt már nem tudtunk szerezni.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...