FC Nagykanizsa – Hévíz SK U12-U13 bajnoki mérkőzések

2023.06.02.
  • Labdarúgás
  • U-13
  • 2023/2024

Pénteken fiataljaink Nagykanizsára utaztak.

U12: FC Nagykanizsa – Hévíz SK 3:1

Gólszerző(k): Belák

A mérkőzésen pályára lépett: Kusics B., Töttő, Vörös, Nagy B., Cziklin, Belák, Katona, Bremzay, Kusics M., Bognár, Bakonyi-Gróf, Takács.

Rácz István: Nagyon komoly mérkőzésen vagyunk túl. Igaz hogy elveszítettük a mérkőzést, de nagyon elégedett vagyok a játékosaimmal és a mutatott tudatos játékkal. Több nagyon komoly helyzetet alakítottunk ki, amivel megbontottuk az ellenfél védelmét, sajnos három nagyon kétes szituációban is rosszul döntött a játékvezető és a mi kárunkra lest fújt. Ez nagyon visszavetette a játékosaim önbizalmát, nyugalmát. Gratulálok minden játékosomnak a teljesítményéhez.

U13: FC Nagykanizsa – Hévíz SK 6:1

Gólszerző(k): Fonnyadt

A mérkőzésen pályára lépett: Ódor, Kohári, Szilágyi, Réz, Fonnyadt, Zsankó, Kisvörös, Ács, Sándor, Bányai, Szindekovics, Melis, Varga.

Szabó Ádám: A mérkőzésről tömören annyit tudnék mondani, hogy szerintem a mi csapatunk már előre hozta a nyári szünetet. Gratulálok a Kanizsa csapatának megérdemelten nyertek. Saját csapatomra nem tudok haragudni, mert amit tavasszal nyújtottak azelőtt megemelem a kalapom. Szeretnék minden szülőnek is köszönetet mondani az egész tavasz alatt nyújtott segítségért és együttműködésért, szurkolásért. Összesen 2 vereséget szenvedtünk tavasszal, emellett sok szép győzelmet arattunk és sokat léptek előre a srácok, mint egyénileg, mint csapatban! Gratulálok minden játékosomnak a tavaszi teljesítményéhez!

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...