Győr - Hévíz U12/U13-as bajnoki mérkőzések

2018.10.23.
  • Labdarúgás
  • U-13
  • 2018/2019

Szombaton Győrbe utaztak U12-es és U13-as együtteseink bajnoki mérkőzésre.

gyor heviz u13 20181020

További képek facebook oldalunkon!

U12: Győr - Hévíz 7:2 (3:1)

Gólszerző(k): Reinprecht, Szabó

A mérkőzésen pályára lépett: Bieder, Csalló, Dergecz, Farkas, Králik, Mézes, Nyári, Reinprecht, Szabó, Takács, Tóth, Vincze.

Rajkai András: - U12-es csapatunk szombaton Győrbe látogatott, hogy a tabellát veretlenül vezető ETO játékosaival játsszon. A mérkőzésen Szabó Benjáminnak sikerült megszerezni az első gólt, valamint Dergecz Marcellnak köszönhetően egy példaszerű védők mögé ívelt labdával Reinprecht Bálint a kapus fölött átemelve a labdát szerezte meg a második gólunkat. A mérkőzés végeredményében a papírforma érvényesült, a győri játékosok megérdemelten nyertek. A tisztes helytállásért dicséret jár az egész U12-es hévízi csapatomnak.

U13: Győr - Hévíz 3:0 (2:0)

Gólszerző(k): -

A mérkőzésen pályára lépett: Andor, Bontó, Czifra, Hetesi, Laczi, Lázár B., Lázár L., Nagy, Rajnai, Takács, Taródi, Turós, Vasáros, Vörös.

Jankovics Péter: - A bajnokság egyik legerősebb csapatához látogattunk a hétvégén. A kezdeti megilletődöttség után egyenrangú ellenfelei voltunk a ETO FC Győr csapatának. Olykor a szerencse is mellénk állt védekezésben viszont, ha jobban koncentráltunk volna az ellenfél kapuja előtt, akkor szorosabb is lehetett volna a találkozó. Gratulálok a srácoknak jó úton járunk.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...