Hévíz SK – Semjénháza SE 2:0 (1:0)

2024.09.09.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2024/2025

Hévíz SK – Semjénháza SE 2:0 (1:0)

Gólszerzők: Bontó (2)

Hévíz: Paksy – Filó (Sabján), Tóth I., Huszár (Darmai), Szindekovics, Kustán, Damina (Nagy), Fábián, Iberhart, Nyári Zs. (Rózsás), Bontó (Erdősi)

Semjénháza: Earles – Novák, Horváth P., Pál B., Körösi (Hompó), Horváth K., Kapuvári (Zsiborás), Pál M., Ribarics, Baglady M. (Ódor), Balday K. (Sifter)

A hazai csapat ott folytatta, ahol szerdán a kupamérkőzésen abbahagyta: a kínálkozó lehetőségeit sorra elpuskázta. A kontrákra berendezkedett vendégek pedig szélső játékosaik lévén próbáltak veszélyt jelenteni a hévízi kapu előtt. A félidő derekán Bontó higgadt befejezése kellett ahhoz, hogy előnybe kerüljön  a Hévíz, a mérkőzés képe azonban ez után sem változott.  A második játékrészben a vendégek szerkezetet váltottak, és megpróbáltak kiegyenlíteni, a hazaiak előtt azonban több lehetőség is adódott, hogy eldöntsék a mérkőzést. A 75. percben Iberhart beadását Bontó értékesítette. Küzdelmes, helyenként parázs összecsapásokkal tarkított mérkőzésen a fürdővárosi győzelem megérdemelt, a szervezetetten játszó Semjénháza ellen.

Jók: az egész csapat, ill. Earles, Kapuvári, Horváth P., Novák

Legfrissebb híreink

Balatonfüredi USC - Hévíz SK...

Szombaton U17-es csapatunk Balatonfüredre utazott.

Hévíz SK U14 – Nebuló-KSE...

Szombaton U14-es csapatunk a Kapuvár korosztályos csapatát...

Szepetnek SE - Hévíz SK U16 5:8...

Csütörtökön U16-os csapatunk Szepetneken, zord...