Haladás - Hévíz ifjúsági mérkőzések

2019.09.09.
  • Labdarúgás
  • U-17
  • 2019/2020

Szombathelyre utaztak ifjúsági csapataink bajnoki mérkőzésre a hétvégén.

U17: Haladás - Hévíz 3:0 (2:0)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Biró - Farkas, Kiss, Németh, Lucz - Bödő (Zsiga), Léránt, Szindekovics (Mándly), Sebestyén (Losonczy) - Szabó, Bresztovszky összeállításban lépett pályára.

Kiss István: - Mezőny egyik legjobb csapatához utaztunk a hétvégén. A fizikálisan erősebb testfelépítésű hazaiak egy távoli megpattanó lövéssel szereztek vezetést az első félidő közepén.Utána sikerült a sorokat rendezni a vendéglátók helyzetet sem tudtak kialakítani. Félidő vége előtt egy ártalmatlan beívelést a védőink az ellenfélhez csúsztatták, így kétgólos hátrányba kerültünk.A második félidőben továbbra is becsülettel küzdöttünk a gólért, gólokért de nem sikerült a lehetőségekkel élni. Vége előtt egy lesgólból sikerült a hazaiaknak a harmadik találatot megszerezniük.

U19: Haladás - Hévíz 4:0 (1:0)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Pálmai - Angyal (Sebestyén Zs.), Boncz, Kopasz-Bódi, Thompson - Nagy K., Filó (Nagy D.), Rózsás, Lajtai, Fereczi - Sabján összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Fegyelmezetten, taktikusan és motiváltan állt csapatom a mérkőzéshez, szerintem az idei szezon legerősebb csapata ellen. 60 percig egyenrangú ellenfelei voltunk a Halinak, de 6 minőségi cseréjük után teljesen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Gratulálok minden játékosomnak a mérkőzésen nyújtott teljesítményükhöz.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...

Dana Győrújfalu SE -...

Szombaton U17-es csapatunk Győrújfalura utazott.