Hévíz - Balatonfüred ifjúsági mérkőzések

2018.04.17.
  • Labdarúgás
  • 2018/2019

Szombaton Balatonfüred csapatait fogadták bajnoki mérkőzésen ifjúsági együtteseink. U17-es csapatunk 2:2-es döntetlenre végzett, míg az idősebbek gólzáporos mérkőzésen gyűjtötték be a 3 bajnoki pontot.

heviz bfured 20180414

További képek facebook oldalunkon!

U17: Hévíz - Balatonfüred 2:2 (1:1)

Gólszerző(k): Nagy R.(2)
Jó(k): Nagy R., Horváth 

Csapatunk a Pintér - Mózer, Vella, Csóka, Sebestyén (Nagy D.) - Szeglet, Horváth, Nagy R., Thompson (Gyalog) - Bogdán, Lettner (Filipánics) összeállításban lépett pályára.

Kottán Krisztián: - Ellenfelünk nagyon koncentráltan kezdett. A letámadásuk ellen nem nagyon találtuk a megoldást és ezt a 4. percben gólra is váltották. Első félidőben nagyon nyomott az ellenfél, majd a második játékrész elején rögtön gólt kaptuk, de aztán visszajöttünk a meccsbe. A gyerekek meccsről meccsre bebizonyítják, hogy tudnak küzdeni és olyan egyéni megoldásokat húztak elő, hogy élmény volt nézni. Az utolsó 15 percben belementünk egy nyílt sisakos harcba, amiből jól jöttünk ki. Gratulálok a fiúknak és köszönöm hogy ilyen csapatot vezethetek hétről hétre.

U19: Hévíz - Balatonfüred 5:4 (4:0)

Gólszerző(k): Székács (2), Földvári, Pődör, Kiglics
Jók: Székács, Földvári, Pődör

Csapatunk a Pintér - Földvári, Pődör, Leberzipf, Pas (Peresztegi) - Soós, Kiglics, Kondor (Reizmüller), Somogyi (Andor F.) - Tóth, Székács összeállításban lépett pályára.

Horváth Gábor: - A mai mérkőzésen hatalmas küzdelemben az utolsó percben sikerült kiharcolni a teljesen megérdemelt győzelmet. A játékosok nagyot küzdöttek, biztató játékkal és nagy akarattal tették a dolgukat ezen a szokatlanul meleg tavaszi délelőttön.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.