Hévíz - Csorna U12/U13 bajnoki mérkőzések

2018.01.24.
  • Labdarúgás
  • 2018/2019

U12: Hévíz - Csorna 3:4 (1:3)

Gólszerző(k): Laczó D. (2), Szabó
Jó(k): Kőrös, Szabó, Farkas, Laczó

Csapatunk a Kőrös - Gyertyánági, Dergecz, Takács M., Bicsérdi - Szabó, Reinprecht, Nagy-Bognár - Farkas Zs. összeállításban kezdte a mérkőzést. Csereként pályára léptek: Laczó D., Nagy-Bese.

Rajkai András: - A bajnokság őszi fordulói közt az első igazi alkalom lett volna, hogy pontot szerezzünk. A csapat 40 percen keresztül mély álomban aludt és csak az utolsó 20 percre sikerült felvenniük azt a ritmust, mely az előző két mérkőzésen jellemző volt rájuk. A három pontunk sorsa most fejben dőlt el. Későn eszméltünk fel, de akkor már késő volt!

U13: Hévíz - Csorna 4:2 (3:1)

Gólszerző(k): Reichstetter (2), Horváth, Laczi
Jók: Nagy-Balázs Gergely, Darmai Dániel.

Csapatunk a Kőrös - Lázár (Salamon), Vasáros, Nagy-Balázs, Andor - Molnár (Szigeti), Laczi, Darmai Do., Darmai Dá. - Reichstetter (Pajor), Horváth összeállításban lépett pályára.

Horváth Elemér: - Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez! Játékosaim az idő előrehaladtával egyre inkább hozzá szoknak a kispályáról a nagypályára való átállásra, ami a kombinatív játékban egyértelműen látható! Ha jobban koncentrálunk a kapu előtt nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...