Hévíz - Haladás ifjúsági mérkőzések

2020.03.16.
  • Labdarúgás
  • U-19
  • 2020/2021

Ifjúsági együtteseink a szombathelyi Haladás korosztályos csapataival mérkőztek meg hazai pályán péntek délután.

U17: Hévíz - Haladás 0:2 (0:2)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Pálmai - Baki (Ujláb), Kiss, Farkas, Lucz, Biró (Mándly) - Németh (Léránt), Balogh, Soós - Szabó, Sebestyén összeállításban lépett pályára.

Kiss István: - A tabella egyik legjobb állományú csapata látogatott Hévízre. Az első negyed órában két szerencsétlen góllal elhúztak a vendégek. (Megint csak adományozós kedvünkben voltunk). Nem estünk össze, nagyon fegyelmezett taktikus játékot játszva, alaposan megnehezítettük a Haladás dolgát. Sőt, a második félidőben - szünetben rendezvén a sorokat - több gólszerzési lehetőségünk is adódott, akár meg is fordíthattuk volna a mérkőzést. Sajnos a kínálkozó lehetőségeinket, kihagytuk, így maradt a két gólos különbség. Minden játékosomat dicséret illeti a hozzáállásért és második félidőben mutatott játékért.

U19: Hévíz - Haladás 0:4 (0:2)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Pintér - Pataky, Kopasz-Bódi, Boncz, Pánczél (Domcsek) - Filó (Sabján), Nagy P., Ferenczi, Lajtai - Rózsás (Sebestyén), Nagy M. (Nagy D.) összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - 44 percig tudtunk komoly ellenfelei lenni a listavezető Halinak. Az első félidőben precízen és fegyelmezetten védekeztünk és kontrából még gólszerzési lehetőségünk volt. A második félidőben sajnos nagy egyéni hibákból és fegyelmezetlenségekből kaptuk még 3 gólt. Csapatom küzdött harcolt, de egyenlőre a Haladás most teljesen más játékerőt képviselt. A Lurkó ellen mindenképp szeretnék javítani, hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...

Dana Győrújfalu SE -...

Szombaton U17-es csapatunk Győrújfalura utazott.