Hévíz - Illés Akadémia U12/U13-as mérkőzések

2018.09.05.
  • Labdarúgás
  • 2018/2019

Hétvégén megkezdődött a bajnoki idény U12-es és U13-as együttesünknek is. Csapataink az Illés Akadémia fiataljaival mérkőztek meg Hévízen.

U12: Hévíz - Illés Akadémia 1:2 (1:0)

Gólszerző(k): Reinprecht

A mérkőzésen pályára lépett: Bieder, Tóth, Vincze, Boda, Farkas, Dergecz, Takács M., Reinprecht, Nyári, Takács R., Szabó, Csalló, Králik.

Rajkai András: - Nehéz bajnoki évet tudhatunk a hátunk mögött, melyet nagyrészt idősebb játékosok ellen kellett megvívnunk. Idén a versenyzést a saját korosztályunk I. osztályú bajnokságában tudtuk megkezdeni, melyet már nagy lelkesedéssel vártunk. Első ellenfelünknek az Illés Akadémiát sorsolták, egy rendkívül erős, tehetséges játékosokból álló csapatot. A mérkőzés első felében inkább az ellenfél akarta érvényesült, viszont a szerencse mellénk pártolt és egy kontra támadásból sikerült megszerezni a vezetést. A második játékrészben már sokkalta kiegyensúlyozottabb volt a két csapat játéka. Sajnos a vezetést nem sikerült megtartanunk, egy szép góllal kiegyenlített, majd az utolsó percben átvette a vezetést az Illés Akadémia, mely a mérkőzés végeredménye is lett. A vereség ellenére gratulálok a csapatomnak a helytállásért, ügyesen játszottak, csak így tovább.

U13: Hévíz - Illés Akadémia 0:8 (0:4)

Gólszerző(k): -

A mérkőzésen pályára lépett: Andor, Molnár, Lázár, Nagy, Turós, Takács, Nagy Bese, Rajnai, Laczi, Szigeti, Czifra, Darmai Dominik, Darmai Dániel, Lázár, Vörös, Vasáros

Jankovics Péter: - Az első bajnoki mérkőzésünk került megrendezésre szombaton. Ettől az évtől a saját korosztályunkban szerepelünk. Amíg bírtuk a mérkőzést erővel addig egyenrangú ellenfelei voltunk a jó erőkből álló Illés Akadémia csapatának. Góljaink nagy részét hatalmas egyéni hibák előzték meg.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.