Hévíz - Király U12/U13-as bajnoki mérkőzések

2018.10.16.
  • Labdarúgás
  • U-13
  • 2018/2019

Szombaton hazai pályán léptek pályára U12-es és U13-as együtteseink a szombathelyi Király SZE csapatai ellen.

heviz kiraly u13 20181012

U12: Hévíz - Király 0:0 (0:0)

Gólszerző(k): -

A mérkőzésen pályára lépett: Bieder, Boda, Csalló, Dergecz, Farkas, Králik, Mézes, Nyári, Reinprecht, Szabó, Takács, Tóth, Vincze.

Rajkai András: - A hetedik fordulóban a szombathelyi Király SZE csapatát fogadtuk hazai pályán. Egy hasonló játékosállománnyal és képességekkel rendelkező csapattal mérkőztünk meg, melynek a végeredménye végig két esélyes volt. Az első játékrészt inkább a szombathelyiek uralták, míg a második részben inkább nekünk sikerült több helyzetet kialakítanunk. Sem a vendég és sem a hazai csapatnak nem sikerültek a támadásbefejezések, így az igazságos 0:0 végeredmény maradt a mérkőzésen.

U13: Hévíz - Király 0:0 (0:0)

Gólszerző(k): -

A mérkőzésen pályára lépett: Andor, Bontó, Czifra, Darmai Dániel, Darmai Dominik, Hetesi, Laczi, Lázár B., Lázár L., Nagy, Rajnai, Takács, Taródi, Turós, Vasáros.

Jankovics Péter: - A mérkőzés képe alapján igazságos eredmény született. Az első félidőben megvoltak a lehetőségeink, de sajnos ezeket nem tudtuk gólra váltani. A mérkőzés előtti héten a védekezésünket próbáltuk összerakni, aminek meg is lett az eredménye, mert kapott gól nélkül zártuk a találkozót.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...