Hévíz - Király ifjúsági mérkőzések

2019.10.14.
  • Labdarúgás
  • U-17
  • 2019/2020

Hétvégén a Király SZE korosztályos csapatait fogadták ifjúsági együtteseink bajnoki mékrőzésen.

U17: Hévíz - Király 2:2 (1:1)

Gólszerző(k): Sebestyén, Bresztovszky

Csapatunk a Németh B. - Farkas, Kiss, Bresztovszky, Lucz - Dömötör (Ujláb), Balogh, Szindekovics (Léránt), Sebestyén M. (Losonczi) - Soós (Rohonczy), Szabó összeállításban lépett pályára.

Kiss István: - Két meghatározó játékosunk nélkül, (center, kapus) kellett játszani, a tabellán előttünk helyezkedő ellenféllel szemben. Számtalan gólszerzési lehetőségeink közül csak kettőt sikerült szereznünk, ami nem volt elég a győzelemhez. Szerencse sem fogta a kezünket, hiszen a mérkőzésen két kapufát is lőttünk. Gratulálok a fiúknak, hiszen mindent megtettek a győzelemért, mindent kiadtak magukból és ez a legfontosabb!

U19: Hévíz - Király 0:5 (0:2)

Gólszerző(k): Nagy M. (2)

Csapatunk a Pintér - Pánczél, Boncz, Kopasz-Bódi, Thompson - Rózsás, Damina, Nagy M., Ferenczi - Lajtai (Nagy D.), Filó (Sebestyén Zs.) összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Akarat gyenge, pontatlan játékot sikerült lehoznunk ezen a mérkőzésen egy árnyalattal erősebb csapat ellen. Játékosaim sem az ellenfél játékára, sem a mérkőzésre nem koncentráltak, ezért sikerült ez a szép eredmény. Mindenki elfogathatatlan teljesítményt nyújtott, hétvégén szeretnénk javítani.

Legfrissebb híreink

DAC-Utánpótlás FC -...

Szombaton U14-es csapatunk Győrben játszott.

Nebuló-KSE - Hévíz SK U19...

Csütörtökön U19-es csapatunk Kapuvárra látogatott.

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...