Hévíz - Kiskanizsa 2:0 (1:0)

2020.09.21.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2020/2021

Hévíz SK –Horváth-MÉH Kiskanizsa 2-0 (1-0)

Csapatunk a Gujgiczer – Szindekovics, Tóth I. (Nagy P.), Pál, Lajtai (Filó), Bognár, Kopasz-Bódi, Rózsás (Makacsek-Molnár), Damina, Sabján (Sebestyén M.), Thompson összeállításban lépett pályára.

Gólszerzők: Damina, Sabján
Jók: egész csapat

A két nullapontos csapat összecsapását a fiatal Hévíz kezdte jobban, több veszélyes támadást is vezetve. A 23. percben Damina szép egyéni megmozdulás végén, 22 méterről a jobb felső sarokba csavarta a labdát, 1-0. A Kiskanizsa ezután nagyobb sebességfokozatba kapcsolt, volt is néhány lehetősége, de kontrákból a Hévíz is veszélyeztetett. A második játékrészt a vendégek kezdték picit jobban, de negyedóra után a hazaiak átvették a játék irányítását, és kontroll alatt tartották a meccset. A 86. percben a csereként beálló Filó húzott el a bal oldalon, középre adására Sabján érkezett a legjobb ütemben, és 14 méterről a kapuba bombázott, 2-0. A Hévíz rendkívül fegyelmezetten, helyenként látványosan futballozva, megérdemelten szerezte meg idei első győzelmét a jól küzdő Kiskanizsa ellen.

Damina László: Gratulálok játékosaimnak az első felnőtt versenyben megszerzett győzelméhez. Tudom, mit jelent ez nekik!
Az ő nevükben is ajánlom azoknak akik hisznek bennük, s kitartanak mellettük, legyen az kolléga, vezető, szurkoló, vagy akár csak szimpatizáns.  Jó volt látni játékosaim arcán  a gyermeki örömöt  a mérkőzés után. Nincs sok szebb dolog ennél a világon, amit csak az tud érzékelni aki minden nap a gyerekek folyamatos fejlődéséért dolgozik, s meg van hozzá az értelme és az érzelmi intelligenciája is. Kollégáimmal büszkék vagyunk csapatunkra! Hétfőn megyünk tovább a célunkhoz vezető úton. Köszönöm a Kiskanizsa sportszerű játékát, ők nem megfélemlítéssel akartak nyerni a mérkőzésen, hanem korrekt játékkal!  Sok sikert kívánok nekik a következő mérkőzéseikre.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...