Hévíz - Lurkó U12/U13-as bajnoki mérkőzések

2018.10.02.
  • Labdarúgás
  • 2018/2019

Szombaton hazai pályán léptek pályára U12-es és U13-as együtteseink a szombathelyi Lurkó UFC korosztályos csapatai ellen.

U12: Hévíz - Lurkó 0:1 (0:0)

Gólszerző(k): -

A mérkőzésen pályára lépett: Bieder, Boda, Csalló, Dergecz, Farkas, Gyertyánági, Králik, Laczó D., Laczó F., Nyári, Reinprecht, Szabó, Takács, Tóth, Vincze.

Rajkai András: - A szombathelyi Lurkó csapata ellen az első félidőben szép játékkal, nagyarányú labdabirtoklással sajnos nem sikerült gólt szereznünk. Beszorítottuk az ellenfelet a saját térfelére, viszont a támadásvezetéseinket nem sikerült góllal befejeznünk. Megismétlődött a Mosonmagyaróvár ellen játszott első félidőnk. Eldönthettük volna a mérkőzés kimenetelét, helyette a második félidőben egy védekezési hiba miatt gólt kaptunk, mely a mérkőzés végeredménye is maradt.

U13: Hévíz - Lurkó 1:0 (1:0)

Gólszerző(k): Laczi

A mérkőzésen pályára lépett: Andor, Czifra, Hetesi, Kóródi, Laczi, Lázár L., Lázár B., Molnár, Nagy, Rajnai, Takács, Taródi, Turós, Vasáros, Vörös.

Jankovics Péter: - Végre eredménnyel is párosult az elmúlt hetek jó játéka. Megérdemelt győzelmet arattunk ma a szombathelyi Lurkó csapata ellen. Gratulálok a fiúknak!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.