Hévíz - Lurkó ifjúsági mérkőzések

2019.09.16.
  • Labdarúgás
  • U-19
  • 2019/2020

Hétvégén a Lurkó UFC együtteseivel mérkőztek meg ifjúsági csapataink bajnoki mérkőzésen.

U17: Hévíz - Lurkó 1:3 (0:0)

Gólszerző(k): Dömötör

Csapatunk a Pálmai (Biró) - Farkas (Soós), Kiss, Németh, Lucz (Dömötör) - Bödő, Léránt (Pintér), Balogh (Tóth), Sebestyén (Szindekovics) - Szabó (Losonczi), Zsiga összeállításban lépett pályára.

Kiss István: - Mindkét mérkőzését megnyerve érkezett hozzánk a vendég csapat. Szerettük volna ellenfelünk győzelmi szériáját megtörni, sajnos nem sikerült. Hiába játszottunk egy órán át emberelőnyben, lehetőségeiket, egy kivételével kihasználatlanul hagytuk. Míg az ellenfél a második félidőben - 10 perc alatt - minden helyzetét értékesítette. Ezzel el is dőlt a mérkőzés. A hazaiak gratulálnak a vendégeknek a győzelmükhöz.

U19: Hévíz - Lurkó 2:0 (1:0)

Gólszerző(k): Ferenczi, Sabján

Csapatunk a Pintér - Angyal (Pánczél), Boncz, Kopasz-Bódi, Thompson - Ferenczi, Lajtai (Domcsek), Filó, Nagy M. (Csóka) - Sabján, Rózsás összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Végig szervezetten és fegyelmezetten játszottunk. A védekezésünk stabil volt, sokat volt nálunk a labda és ha a nagy helyzeteinket gólra váltjuk nagyobb arányú győzelem is lehetett volna. A csapattal együtt nagyon örülök első győzelmünknek.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.