Hévíz - MTE serdülő mérkőzések

2019.09.09.
  • Labdarúgás
  • U-14
  • 2019/2020

Szombaton Mosonmagyaróvár csapatait fogadták serdülő korosztályaink bajnoki mérkőzésen.

U14: Hévíz - MTE 7:1 (2:1)

Gólszerző(k): Vasáros (3), Vörös (2), Darmai, Rózsa

Csapatunk a Szakály - Molnár (Takács), Lázár L., Andor, Hetesi - Laczi, Rajnai (Czifra), Lázár B. - Darmai, Vasáros (Rózsa), Vörös összeállításban lépett pályára.

Jankovics Péter: - Az első félidőben egy kicsit visszafogadtabbon játszottunk, majd egy ártalmatlan szituáció után a vendég csapat megszerezte a vezetést. A gól után iramot váltottunk és így az első játékrészben megtudtuk fordítani a találkozót a javunkra. A mérkőzésen végig a mi akaratunk érvényesült fegyelmezett játékkal és a jó helyzetkihasználásnak köszönhetően sikerült nagyarányú győzelmet aratnunk. Gratulálok a srácoknak a mérkőzésen nyújtott teljesítményükért.

U15: Hévíz - MTE 0:3 (0:2)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Szeglet - Györei (Móricz), Huszár, Fehér, Kustán - Dominkó, Kis-Balázs (Szabó G.), Nyári Zs., Molnár - Tóth (Hosszú), Besze összeállításban lépett pályára.

Karakai András: - A védekezés alapjában nem volt rossz, az ellenfél csak pontrúgásból tudott gólokat szerezni. Mi a labdaszerzések után nem tudtunk eredményesen támadni, hiányzotak a jó döntések és az utolsó jó passzok. Gratulálok az ellenfél csapatának!

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...