Hévíz - Ménfőcsanak ifjúsági mérkőzések

2019.09.30.
  • Labdarúgás
  • U-19
  • 2019/2020

Vasárnap a Gyenesdiási pályán fogadták ifjúsági együtteseink az ESK Győr-Ménfőcsanak korosztályos csapatait. A 19 évesek magabiztos győzelemmel hagyták el a pályát, míg a fiatalabbak gólzáporos döntetlent játszottak.

U17: Hévíz - Ménfőcsanak 4:4 (2:1)

Gólszerző(k): Balogh, Sebestyén M., Lucz, Szabó

Csapatunk a Pálmai - Farkas, Kiss, Németh, Lucz - Bresztovszky, Léránt (Soós), Balogh, Szindekovics (Dömötör) - Sebestyén M. (Losonczi), Szabó összeállításban lépett pályára.

Kiss István: - Változatos, fordulatokban gazdag mérkőzésen igazságos eredmény született. A hazaiak a kapott góljaikat súlyos egyéni hibák előzték meg, így nagy energiákat kellett mozgósítani az egyenlítésért. Sőt a mérkőzés hosszabbításában a győzelmet is megszerezhették volna, de a gólt leshelyzet előzte meg, így érvénytelenítve lett. Hazai csapat küzdésből jelesre vizsgázott.

U19: Hévíz - Ménfőcsanak 7:0 (2:0)

Gólszerző(k): Nagy M. (3), Boncz (2), Ferenczi, Filó

Csapatunk a Pintér - Pánczél, Boncz, Kopasz-Bódi, Ferenczi (Nagy D.) - Rózsás, Nagy M., Damina, Filó (Sebestyén Zs.) - Sabján (Domcsek), Lajtai összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Egy hasonló erősségű csapat ellen szereztünk egy értékes, de ilyen arányban is megérdemelt győzelmet. Elsődleges cél a 3 pont megszerzése volt, de hab a tortán hogy nem kaptunk gólt, és helyzeteink nagy részét gólra tudtuk váltani. Gratulálok mindenkinek, hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.