Hévíz - Nagykanizsa U12-U13-as bajnoki mérkőzések

2019.05.23.
  • Labdarúgás
  • U-13
  • 2019/2020

Május 15-án hazai pályán lépett pályára U12-es és U13-as együttesünk a Nagykanizsa korosztályos csapatai ellen.

heviz nkanizsa U13 20190517

U12: Hévíz - Nagykanizsa 1:4 (0:3)

Gólszerző(k): Vincze

A mérkőzésen pályára lépett: Bieder, Boda, Csalló, Dergecz, Farkas, Fülöp, Gyertyánági, Mézes, Nyári, Reinprecht, Szabó, Takács M., Takács R., Vincze.

Rajkai András: - Sajnos nem sikerült az őszi szezonban elért eredményünket megismételni, most mi szenvedtük el ugyanazt a vereséget hazai pályán mint ősszel a Nagykanizsa ellenünk. Az első kapott gólunk kapus hibából történt, mely sajnos rá is nyomta bélyegét az első félidőre, ekkor a Nagykanizsa irányította a játékot. A második félidőben átvettük az kezdeményezést, de sajnos a támadásaink sorra kudarcot vallottak, nem tudtuk őket góllal befejezni. A második félidőben tanúsított határozott, gyors játékért dicséret jár a csapatomnak.

U13: Hévíz - Nagykanizsa 4:0 (1:0)

Gólszerző(k): Vasáros (2), Rózsa (2)

A mérkőzésen pályára lépett: Andor, Bontó, Czifra, Darmai Dániel, Darmai Dominik, Hetesi, Laczi, Lázár B., Molnár, Nagy, Rajnai, Rózsa, Szakály, Taródi, Ujfaludi, Vasáros, Vörös.

Jankovics Péter: - Utolsó hazai mérkőzésünkön magabiztos győzelmet arattunk a Nagykanizsa csapata ellen. A mérkőzésen végig a mi akaratunk érvényesült több helyzetet is sikerült kidolgoznunk, de a jövőben sokkal jobban kell koncentrálnunk a kapu előtt. A bajnokság utolsó három mérkőzéséből kettőt sikerült megnyernünk. A hétvégén Sopronba látogatunk és ha ilyen felfogásban tudunk játszani, akkor győzelemmel fogjuk zárni a szezont. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez és hogy ilyen szélsőséges időjárás mellett is a maximumot próbálták kihozni magukból a mai találkozón.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.