Hévíz - Sárvár ifjúsági mérkőzések

2018.11.22.
  • Labdarúgás
  • U-19
  • 2018/2019

A héten Sárvár együtteseivel mérkőztek meg ifjúsági csapataink. Vasárnap az U17-es korosztály, szerda délután az U19-esek hagyták el győztesen a pályát!

U17: Hévíz - Sárvár 4:3 (2:0)

Gólszerző(k): Thompson, Szántó, Németh, Szabó

Csapatunk a Pálmai - Bogdán D., Csóka, Ferenczi, Thompson - Szindekovics, Szántó (Magyarósi), Soós, Szabó (Kiss) - Németh (Sebestyén), Szeglet összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Végre megszereztük első győzelmünket, amiért csapatom sokat dolgozott. 75 percig nagyon szépen és eredményesen játszottunk, rengeteg kihagyott helyzettel. Az utolsó 15 percben a szokásos egyéni hibák és fegyelmezetlenség miatt 3 gólt ajándékoztunk ellenfelünknek. A játék képe alapján a nagyarányú győzelem helyett csak egy góllal nyertünk, ami teljesen megérdemelt volt.

U19: Hévíz - Sárvár 4:0 (3:0)

Gólszerző(k): Tóth B., Andor F., Kopasz-Bódi, Kondor

Csapatunk a Pintér - Pődör, Vella, Magyar, Kopasz - Andor F. (Andor D.), Kiglics (Nagy M.), Nagy R. (Pánczél), Kondor - Tálos, Tóth B. összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Nagy jó mérkőzést játszottunk a szervezett és fegyelmezett Sárvár ellen. Ellenfelünk szinte teljes csapatával védekezésre illetve kontra játékra rendezkedett be. A vezető gólunk után is masszívan védekeztek, de ezután már csak végeredmény nagysága volt kérdéses. Sok szép támadásunk és helyzetünk volt, amiből négyet sikerült gólra váltani. Összességében teljesen megérdemelten nyertük meg sorozatban 5. mérkőzésünket, nagyon jó csapat teljesítménnyel.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...