Hévíz - Sopron U12/U13-as bajnoki mérkőzések

2018.11.20.
  • Labdarúgás
  • U-13
  • 2018/2019

Szombaton hazai pályán fogadták U12-es és U13-as együtteseink Sopron korosztályos csapatait.

heviz sopron u12 20181117

További képek facebook oldalunkon!

U12: Hévíz - Sopron 1:7 (0:4)

Gólszerző(k): Vincze

A mérkőzésen pályára lépett: Bieder, Boda, Csalló, Dergecz, Farkas, Králik, Mézes, Nyári, Szabó, Takács M., Takács R., Vincze.

Rajkai András: - Az őszi szezon utolsó előtti fordulójában a Sopron csapatát fogadtuk. Jelenleg a tabella harmadik helyén foglalnak helyet, így a győri csapathoz hasonló erőkkel kellett megküzdenünk. Az eredmény ennek megfelelően is alakult. Az első félidőben volt 25 perc, amikor szervezetten játszottunk, ehhez gratulálok a csapatnak.

U13: Hévíz - Sopron 0:4 (0:2)

Gólszerző(k): -

A mérkőzésen pályára lépett: Andor, Bontó, Czifra, Darmai Dániel, Darmai Dominik, Hetesi, Laczi, Lázár B., Molnár, Nagy, Rajnai, Szigeti, Takács, Taródi, Turós, Vasáros, Vörös.

Jankovics Péter: - Megérdemelt győzelmet aratott ellenünk a Sopron csapata. Talán túlságosan is tiszteltük az ellenfelünket, ennek eredményeképpen a mérkőzés elején két gólt is ajándékoztunk a vendégeknek. A mérkőzés további részében inkább a mezőnyben zajlott a játék, nem tudtunk helyzeteket kialakítani. Következő mérkőzésünkön tudunk javítani és szeretnénk győzelemmel zárni az évet. Hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...