Hévíz SK - Csesztreg 5:2 (4:2)

2019.04.01.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2019/2020

A találkozó izgalmasan kezdődött, hisz a Hévíz gyorsan vezetést szerzett: egy jól belőtt szabadrúgásból Tóth G. a 2. percben a kapuba csúsztatott. A második gólra sem kellett sokat várni, Pajor a 7. percben betalált, majd a 12. percben Török révén már 3-0 volt az eredmény. A nagy sokkból felébredő Csesztreg egy bal oldali gyors akcióból Pethő révén szépített a 14. percben, majd egy bal oldali hazai akciót követően a vendég védő mögé ívelt labdát a jobb oldalról érkező Vass félmagasan a kapuba emelte. A 31. percben egy vendégszöglet után a kapu előtt elpattogó labdára a hosszún Molnár G. érkezett, aki bekotorta a Csesztreg második gólját, ezzel beállítva a 4-2-es félidei eredményt. A második játékrészt ugyanott kezdte a Hévíz, ahol abbahagyta: egy szép jobb oldali akció után Vass a hosszúba passzolta a labdát, 5-2. Ezt követően nagy harc folyt a mezőnyben a két csapat között, további kimaradt hévízi gólhelyzetekkel fűszerezve. A Hévíz 21. győzelme bizonyítja, hogy a csapat hétről hétre egyre jobb és jobb formába kerül, a Csesztreg sem tudott fogást találni a hazai csapaton.

heviz csesztreg 20190330

További fotók facebook oldalunkon!

Hévíz SK - Csesztreg 5:2 (4:2)

Gólszerző(k): Vass (2), Tóth G., Pajor, Török

Csapatunk a Ruzsik – Meidl (Horváth D.), Giber (Szi-Péter J.), Tóth G., Török (Horváth L.), Horváth M., Nedelkó, Szi-Péter Zs., Pajor, Varga M. (Péntek), Vass összeállításban lépett pályára.

Damina László: - A tavaszi szezonban eddig 100%-os teljesítményt nyújtó, a télen jelentősen megerősödő, szervezett játékot játszó, kiválóan felkészített Csesztreget sikerült legyőznünk. Játékosaim folyamatosan fejlődnek, minden héten egy szinttel magasabbra lépnek, egyre jobb állapotban vannak a játék minden elemében, ami bizakodásra ad okot. A rúgott góljaink mellett volt több nagy lehetőségünk is, melyek kihasználatlanul maradtak, ezen javítanunk kell. Nagyon örültem, hogy a csesztregi csapatban ismét egészséges Nagy Norbert, s láthattam ellenünk játszani. Egészen kivételes képességekkel megáldott labdarúgó, a bajnokság egyik legjobb játékosa, az utolsó Mohikánok" egyike!

Legfrissebb híreink

DAC-Utánpótlás FC -...

Szombaton U14-es csapatunk Győrben játszott.

Nebuló-KSE - Hévíz SK U19...

Csütörtökön U19-es csapatunk Kapuvárra látogatott.

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...