Hévíz SK - Kiskanizsa 4:0 (2:0)

2019.03.18.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2019/2020

A mérkőzés első percétől fogva a hévízi csapat uralta a játékot, magához ragadta a kezdeményezést, támadólag lépett fel. Az első gól a 10. percben esett az addig kihagyott három gólhelyzet után. Török büntető­ből szerzett vezetést, majd a 23. percben egy bal oldali akció után a középre centerezett labda a vendégvédők lábai között pattogva ismét Török elé került, aki a bal alsóba helyezte a játékszert, 2-0. A második félidőben Meidl egy szép kombináció után a 16-oson belül Pajornak passzolt, aki az üres kapuba gurított, 3-0. A negyedik gólt a 60. percben Török lőtte, aki ezzel megszerezte önmaga harmadik találatát. Az első tavaszi hazai mérkőzésen a javuló formát mutató hévízi játékosok esélyt sem adtak a Kiskanizsának a pontszerzésre.

heviz kiskanizsa 20190316

Hévíz SK - Kiskanizsa 4:0 (2:0)

Gólszerző(k): Török (3), Pajor

Csapatunk a Ruzsik – Szi-Péter J. (Meidl), Baráth, Giber, Török (Horváth L.), Horváth M., Nedelkó (Tóth G.), Szi-Péter Zs., Pajor, Varga M. (Péntek), Vass összeállításban lépett pályára.

Damina László: - A héten sokat dolgoztunk az elmúlt héten mutatott játékunk javításán. Csapatom javuló formát mutatott, ami bizakodásra, de nem elbizakodásra ad okot. A mérkőzésen sok gólhelyzetet hagytunk kihasználatlanul, amin javítanunk kell.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.