Hévíz SK - Pápai ELC U12-U13 bajnoki mérkőzések

2023.09.08.
  • Labdarúgás
  • U-12
  • 2023/2024

Vasárnap fiataljaink hazai pályán kezdték meg a szezont.

U12: Hévíz SK – Pápai ELC 5-3

Gólszerző(k): Tombor (3), Dorfinger, Horváth

A mérkőzésen pályára lépett: Csősz-Tóth, Jáger, Varga, Kovács, Tombor, Czibor, Baraté, Dorfinger, Józsvai, Tóth, Horváth, Bánfi, Szekeres, Felker

Rajkai András: Foghíjas júliusi, augusztusi felkészülés után, kiváló egyéni játéknak köszönhetően sikerült megnyernünk az első bajnoki mérkőzésünket a kiváló csapatjátékot játszó Pápa korosztályos csapata ellen. A 4x20 perc játékidőt egyértelműen nem tudjuk minőségi játékkal végigjátszani, de szerencsére a kapusunk parádés védéseinek sikerült ellensúlyozni a mezőny fáradtságát. Dícséret jár mindenkinek a csapatból, nagyon ügyesek voltak a fiúk! Hajrá Hévíz!

U13: Hévíz SK – Pápai ELC 1-1

Gólszerző(k): Bakonyi-Gróf

A mérkőzésen pályára lépett: Cziklin, Pózvai P, Takács, Pózvai G., Bognár, Bremzay, Belák, Vörös, Katona, Mesics, Töttő, Nagy, Bakonyi-Gróf.

Rácz István: Komoly mérkőzésen vagyunk túl. Mérkőzés elején az ellenfél csapata játszott jól. A második és a harmadik negyedben mi. Az utolsóban pedig megint az ellenfél. De mindegyik negyedben megvoltak a helyzeteink, nem tudtuk jól kihasználni ezeket. Nagyon tanulságos nyolcvan perc volt. Gratulálok minden játékosomnak.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...