Hévíz SK - Sopron SC ifjúsági mérkőzések

2020.10.06.
  • Labdarúgás
  • U-17
  • 2020/2021

Szombaton a Sopron ifjúsági csapatait látták vendégül korosztályos csapataink.

U17: Hévíz SK – Sopron SC 0:2 (0:1)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Pálmai – Dominkó, Nyári, Fehér, Tóth Á. (Szabó G.), Györei (Kósa), Lucz, Kiss (Kis-Balázs), Baki (Móricz), Huszár, Kustán összeállításban lépett pályára.

Karakai András: A bajnokság egyik legjobb csapatával találkoztunk, kik igazolták is a mékrőzésen a tudásukat. Úgy gondolom, hogy nem vallottunk szégyent, játékosaim maximálisan beletettek mindent a mérkőzésbe. Ha a helyzetkihasználásunk jobb lenne, még meglepetést is okozhattunk volna. Gratulálunk a Sopron csapatának a győzelemhez!

 

U19: Hévíz SK – Sopron SC 2:3 (0:2)

Gólszerző(k): Sabján, Nyerges (öngól)

Csapatunk a Németh B. – Tóth I, Bognár, Rózsás (Nagy M.), Thompson, Szabó G., Sabján (Makacsek-Molnár), Szindekovics (Nagy P.), Sebestyén Zs., Bödő (Sebestyén M.) Damina (Soós), összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: Az idáig 100%-os Sopront fogadtuk. Csapatunk nagyon elszántan és jó felfogásban kezdte a mérkőzést, de nagy egyéni hibákból könnyű gólokat ajándékoztunk ellenfelünknek. Végig futottunk az eredmény után, de sajnos nem sikerült több gólt szereznünk, így pont nélkül maradtunk. Cseréink jól szálltak a mérkőzésbe, de ezen a mérkőzésen ez is kevés volt. Edzünk tovább, hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...