Hévíz SK – Csornai SE ifjúsági mérkőzések

2021.04.06.
  • Labdarúgás
  • U-17
  • 2021/2022

Csütörtökön ifjúsági játékosaink a Csornai SE korosztályos csapatait látták vendégül.

U17: Hévíz SK – Csornai SE 7:1 (2:1)

Gólszerző(k): Baki (4), Tóth Á., Fehér, Nyári

Csapatunk a Szeglet – Baki, Dominkó, Nyári, Tóth Á. (Szabó), Kósa (Györei), Kis-Balázs, Kiss, Kustán, Ertl, Fehér összeállításban lépett pályára.

Karakai András: Úgy gondolom, hogy hoztuk a kötelező győzelmet. Az első félidőt egy kicsit kényelmesebbre vettük, ezért az ellenfél a 45. percben tudod szépíteni, igy meccsben maradtak. A második félidőben kijött az erőfölényünk, és ahogy az ellenfél fáradt, szebbnél-szebb támadásokból gólokat szerezve tudtuk a három pontot itthon tartani. Gratulálok a csapatomnak!

U19: Hévíz SK – Csornai SE 2:4 (0:0)

Gólszerző(k): Huszár, Makacsek-Molnár

Csapatunk a Pálmai –Thompson (Németh), Sebestyén Zs. (Huszár), Nagy P. (Makacsek-Molnár), Rózsás (Lucz), Soós, Lajtai (Sebestyén M.), Farkas, Nagy D., Filó, Szabó (Kovács) összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: Az előző meccsekhez képest nagyon jól kezdtünk, a 10. másodpercben ziccert hibáztunk. Az első félidőt szinte végig egy kapuztuk, gólhelyzetek tömkelegét hagytuk ki. A második félidőben sérülések és a felnőtt csapat hétvégi mérkőzését figyelembe véve 6 játékost cseréltem, ami sajnos nem minden poszton sült el jól. Ellenfelünk kontránkra állt be, 5 helyzetből 4 gólt tudott rúgni, amihez én is személyesen gratuláltam. Olyan mérkőzést vesztettünk el, ahol a látottak alapján gólarányt lehetett volna javítani, de mégis kikaptunk. Van ilyen a fociban, kedden nyerni szeretnénk a Mosonmagyaróvár ellen. Hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...

Dana Győrújfalu SE -...

Szombaton U17-es csapatunk Győrújfalura utazott.