Hévíz SK – FC Ajka ifjúsági bajnoki mérkőzések

2020.10.20.
  • Labdarúgás
  • U-17
  • 2020/2021

Ifjúsági korosztályaink a 8. fordulóban az Ajka korosztályos csapatait látták vendégül.

U17: Hévíz - Ajka 0:3 (0:1)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Szeglet – Dominkó, Kis-Balázs, Kósa (Lucz), Kustán, Ertl, Fehér, Tóth Á., Györei (Szabó G.), Kiss L. (Móricz), Baki összeállításban lépett pályára.

Karakai András: A nagy mezőnymunkát végző csapatom teljesen egyenrangú partnere volt az ajkai csapatnak. Sajnos a kapott gólok aprócska egyéni hibákból születtek, amit az ellenfél kegyetlenül ki is használt. Úgy gondolom, nem érdemeltünk vereséget, de a labdarúgás sajnos ilyen. Gratulálok csapatomnak, ezen a mérkőzésen is láttam rajtuk a fejlődést.

U19: Hévíz – Ajka 0:5 (0:2)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Németh B. – Bognár (Szindekovics), Nagy M., Thompson, Soós (Balogh B.), Nagy D., Filó, Nagy P., Makacsek-Molnár, Sebestyén M., Damina (Sebestyén Zs.) összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: Sajnos csak az első félidőben tudtunk méltó ellenfelei lenni az Ajkának. A második félidőben teljesen feladtuk a mérkőzést, és nagyon könnyű gólokat ajándékoztunk ellenfelünknek. Az idei szezon leggyengébb produkcióját mutattuk, sok gyenge egyéni teljesítménnyel. Edzünk tovább, remélem ettől már csak jobbak leszünk!

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...