Hévíz SK – Sárvár FC serdülő mérkőzések

2021.02.09.
  • Labdarúgás
  • U-14
  • 2021/2022

Serdülő együtteseink szombaton az ősszel elmaradt mérkőzésüket játszották le a Sárvár korosztályos csapataival.


U14: Hévíz SK – Sárvár FC 4-2 (3-0)

Gólszerző(k): Szabó B. (3), Csalló

Csapatunk a Boda (Szabó Zs.),Nyári O., Takács (Biró), Csalló, Szabó B. (Farkas M.), Nyári Gy., Kolompár (Králik), Farkas Zs., Kovács (Mándly), Bene, Gyertyánági (Balázsi) összeállításban lépett pályára.

Zsiga Szabolcs: Négy hét közös munka után már az első bajnoki mérkőzésünkre készülhettünk a héten. Nagyon pozitív első benyomások után egy szuper bajnoki nyitányt sikerült játszanunk a Sárvár csapata ellen. Mérkőzés elejétől fogva a mi akaratunk érvényesült, csak az egyéni hibáinkból tudtak lehetőséget kialakítani a vendégjátékosok. Ha kicsit jobban összpontosítunk az ellenfél kapuja előtt, akkor még meggyőzőbb lehetett volna a félidei vezetésünk. Gratulálok az egész csapatnak, csak így tovább! Külön kiemelném Szabó Benjámint, aki három gólt szerzett! Hajrá Hévíz SK!

U15: Hévíz SK – Sárvár FC 1-2 (1-1)

Gólszerző(k): Rózsa

Csapatunk a Szakály – Ötvös (Beke), Ujfaludi (Palotás), Rózsa, Tóth, Péter, Lázár (Andor), Czifra (Rajnai), Hetesi, Takács, Darmai (Szigeti) összeállításban lépett pályára.

Kiss István: Tavalyi elmaradt mérkőzést pótoltuk a Sárvár csapatával. Agresszív ellenféllel találtuk magunkat szembe, ami nem nagyon ízlett a csapatomnak. Ennek ellenére győzelmi esélyt szalasztottunk el, mivel több gólhelyzetünk mellet négy kapufát is lőttünk. Ellenfelünk kettő kapura lövéséből két gól született és elvitték a három pontot.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...