Hévíz SK – Szombathelyi Haladás VSE U12-U13 bajnoki mérkőzések

2023.03.28.
  • Labdarúgás
  • U-13
  • 2023/2024

Vasárnap fiataljaink a Haladás VSE korosztályos csapatait fogadták hazai pályán.

U12: Hévíz SK – Szombathelyi Haladás VSE 5:0

Gólszerző(k): Takács, Katona, Pózvai G., Nagy, Bakonyi-Gróf

A mérkőzésen pályára lépett: Kusics B., Nagy, Takács, Töttő, Raák, Cziklin, Kusics M., Vörös, Bakonyi-Gróf, Katona, Pózvai G.

Rácz István: Ezen a mérkőzésen minden összejött neki. Nem igazán kezdtünk jól, de rendeztük a védekezésünket. Ezután stabilizálódott a játékunk és átvettük az irányítást. Három gólt is szereztünk letámadásból. Ez nagy erőt adott nekünk a mérkőzés végéig. Gratulálok minden játékosomnak.

U13: Hévíz SK – Szombathelyi Haladás VSE 2:2

Gólszerző(k): Melis, Fonnyadt

A mérkőzésen pályára lépett: Ódor, Kohári, Ács, Fonnyadt, Varga, Zsankó, Melis, Sándor, Bányai, Kisvörös, Belák.

Szabó Ádám: A mérkőzés első tíz percében teljes mértékben az ellenfél akarata érvényesült, nem igazán találtuk a játék ritmusát, majd egy szépen végig vitt támadás után átvettük a játék irányítását. Az ellenfél kapusa több nagy védést is bemutatva tartotta mérkőzésben a csapatát. A második félidőben teljes mértékben egyenlő erők küzdelme volt. Több szép kontra támadás végén veszélyeztettünk. Külön öröm számomra, hogy minden egyes játékosom az utolsó pillanatig alázattal tette a dolgát és nem adta fel! Ennek is köszönhető, hogy sikerült kétszer is hátrányból talpra állni és az utolsó percben egyenlíteni, az én megítélésem szerint egy erős ellenféllel szemben. Gratulálok minden játékosomnak a mérkőzésen nyújtott teljesítményéhez.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...

Dana Győrújfalu SE -...

Szombaton U17-es csapatunk Győrújfalura utazott.