Hévízi Téli Kupa U10

2018.12.04.
  • Labdarúgás
  • U-10
  • 2018/2019

December első hétvégéjén folytatódott Téli Kupa elnevezésű utánpótlás labdarúgó teremtornánk a Hévízi Sportcsarnokban, szombat délelőtt a meghívott U10-es korosztályú csapatok mérték össze tudásukat a parketten. A tornán a végső győzelmet a Siófoki Bányász csapata szerezte meg, a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia és a Tapolcai IAC VSE együttesei előtt előtt. A további sorrend: 4. Balatonfüred USC, 5. FC Nagykanizsa, 6. ESK Ménfőcsanak, 7. Hévíz SK, 8. Büki RUFK.

teli kupa U10 20181201

További képek a hétvégi tornáról facebook oldalunkon!

A torna különdíjasai: legjobb mezőnyjátékos: Csonka András (Bene Ferenc L. A. - Kaposvár), legjobb kapus: - Matuza Máté (Siófoki Bányász SE), gólkirály: Szaka Botond (Siófoki Bányász SE)

A tornán résztvevő játékosaink: Börczi Benjámin, Horváth Zsolt Adrián, Jankovics Miklós, Kiglics Milán, Lévai István Attila, Pék Botond, Szabó Botond, Szabó Olivér, Szemes Máté.

Csoportmérkőzések
Hévíz - Balatonfüred 1:2
Hévíz - Bene Ferenc L. A. 1:5
Hévíz - Nagykanizsa 1:1
   
Helyosztók
Hévíz - Bük 2:1
Hévíz - Ménfőcsanak 2:3

 

Zsiga Szabolcs: - Ez volt az első tornánk közösen a gyerekekkel így az eredményt reálisnak tartom. Az első két mérkőzést leszámítva elégedett voltam a látottakkal kiemelve a hozzáállást ami biztató a jövőre nézve. Egy kis szerencsével akár az első négybe is bekerülhettünk volna.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...

Dana Győrújfalu SE -...

Szombaton U17-es csapatunk Győrújfalura utazott.