Hévízi Téli Kupa U11

2018.11.27.
  • Labdarúgás
  • U-11
  • 2018/2019

Vasárnap délelőtt került megrendezésre a Hévízi Sportcsarnokban a Hévízi Téli Kupa elnevezésű utánpótlás teremtorna, U11-es csapatok részvételével. 8 csapat részt vételével zajlottak a küzdelmek, a végső győzelmet a Siófok együttese szerezte meg a Kaposvár és a Szombathelyi Haladás csapatai előtt. A további sorrend: 4. Balatonfüred USC, 5. FC Nagykanizsa, 6. Hévíz SK, 7. Zalaszentgrót VFC 8. FC Ajka.

teli kupa 20181125 u11

További képek a hétvégi tornáról facebook oldalunkon!

A torna különdíjasai: legjobb mezőnyjátékos: Horváth László (Bene Ferenc L. A. Kaposvár), legjobb kapus: Lindemann Zalán (Siófok), gólkirály: Körmendi Péter (Siófoki Bányász SE)

A tornán résztvevő játékosaink: Arányi Áron, Borsos Andor, Dézsenyi Botond, Kovács Levente, Kiglics Milán, Hetyei Bendegúz, Mentes Dávid, Préda Csanád, Réz Richárd, Rozner Gellért, Zámolyi Norbert.

Csoportmérkőzések
Hévíz - Ajka 2:0
Hévíz - Balatonfüred 0:2
Hévíz - Haladás 0:2
   
Helyosztók
Hévíz - Nagykanizsa 1:3
Hévíz - Zalaszentgrót 1:2

Nagy Richárd: - Összességében reális helyezést értünk el a tornán, bár kis szerencsével előrébb is végezhettünk volna. Azt gondolom, hogy egy mérkőzés kivételével teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a felsőbb osztályból érkező utánpótlás csapatoknak is, amely biztató a jövőre nézve.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.