Hévízi Téli Kupa U12

2018.12.04.
  • Labdarúgás
  • U-12
  • 2018/2019

Vasárnap délelőtt az U12-es csapatok küzdelmével zárult a Téli Kupa utánpótlás torna a Hévízi Sportcsarnokban. A tornán a végső győzelmet a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia szerezte meg a Haladás VSE és az FC Nagykanizsa együttesei előtt. A további sorrend: 4. Hévíz SK II., 5. FC Ajka, 6. Hévíz SK, 7. Tapolcai IAC VSE 8. ESK Ménfőcsanak.

teli kupa u12 20181202

További képek a hétvégi tornáról facebook oldalunkon!

A torna különdíjasai: legjobb mezőnyjátékos: Kelemen Mirkó (Haladás VSE), legjobb kapus: - Farkas Dávid (Bene Ferenc L. A.), gólkirály: Csimszi Zoltán (Bene Ferenc L. A.) és Szabó Benjamin (Hévíz SK II.)

A tornán résztvevő játékosaink: Bieder Bence, Boda Alex, Csalló Kristóf, Dergecz Marcell, Farkas Zsombor, Králik Noel, Mézes Máté, Nyári Olivér, Reinprecht Bálint, Szabó Benjámin, Takács Mátyás, Vincze Ákos.

Csoportmérkőzések
Hévíz - Ajka 1:3
Hévíz II. - Nagykanizsa 0:1
Hévíz - Kaposvár 1:5
Hévíz II. - Tapolca 2:1
Hévíz - Haladás 1:4
Hévíz II. - Ménfőcsanak 7:0
   
Helyosztók
Hévíz II. - Kaposvár 0:3
Hévíz - Tapolca 0:0
Hévíz - Ménfőcsanak 6:0
Hévíz II. - Haladás 0:1

 

Rajkai András: - Kettő hévízi U12 csapattal vettünk részt a Hévízi Téli Kupán. Az egyik csapatunk kevésbé szerencsésen két akadémiával került egy csoportba, így ők a rájátszásban sajnos az alsó házba jutottak. Másik csapatunkkal az első mérkőzésen Nagykanizsától 0:1-re vereséget szenvedtünk, így csoport másodikként ezt az eredményünket vittük magunkkal a rájátszásra a felső házba, melynek köszönhetően lecsúsztunk a dobogós harmadik helyről. Mindkét csapatunk helyt állt az erős mezőnyben, szoros mérkőzéseket játszott. Dicséretet érdemelnek. Ezúton is gratulálok nekik, illetve Szabó Benjáminnak a gólkirályi címhez!

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...