Hévízi Téli Kupa U9

2018.12.04.
  • Labdarúgás
  • U-9
  • 2018/2019

November 25-én délután került megrendezésre a Hévízi Sportcsarnokban az U9-es korosztály téli teremtornája. Fiataljaink nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a küzdelembe, mely végül a 7. hely megszerzésére volt elegendő. A tornán a végső győzelmet a Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia együttese szerezte meg a Szombathelyi Haladás és a Nagykanizsa csapatai előtt. A további sorrend: 4. Balatonfüred USC, 5. Siófoki Bányász SE, 6. FC Ajka, 7. Hévíz SK, 8. Zalaszentgrót VFC.

teli kupa u9 20181125

További képek a hétvégi tornáról facebook oldalunkon!

A torna különdíjasai: legjobb mezőnyjátékos: Kemény Kálmán Kolos (Hévíz SK), legjobb kapus: - Lakos Mihály (FC Nagykanizsa), gólkirály: Mátyás Zsombor (Siófoki Bányász SE)

A tornán résztvevő játékosaink: Ács Áron, Bujtor Csaba, Kemény Kálmán Kolos, Kohári Kristóf, Réz Ábel, Szabó Ticián, Szilágyi Bendegúz.

Csoportmérkőzések
Hévíz - Ajka 2:0
Hévíz - Balatonfüred 1:4
Hévíz - Haladás 0:2
   
Helyosztók
Hévíz - Zalaszentgrót 2:0
Hévíz - Siófok 2:8

 

Rajkai András: - Hazai pályán neves ellenfelek, akadémiák ellen vehettünk részt a Hévízi Téli Kupán. Az első mérkőzésünkön sikerült Ajka ellen a legjobb formánkat hozni, ezt a találkozót nyertük is. Később viszont már többször követtünk el olyan hibákat a védekezésben, melyek végzetesek voltak a mérkőzés kimenetelét illetően.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...